przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 czy mam jeszcze czas? proszę o poważne opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 oczywiście to nie prowokacja, naszla mnie taka refleksja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsadsadsadsa Napisano Wrzesień 19, 2010 Moim zdaniem jestes rozsadnym, mlodym czlowiekiem. Co innego kobiety bo one w tym wieku to juz sa stare i zgorzkniale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 teztak uwazam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andrzejek łobuzek Napisano Wrzesień 19, 2010 ja mam 35 lat i mobilny futerał na penisa (czytaj -kobieta) nie jest mi potrzebny do szczescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przystojniak u jakich mało Napisano Wrzesień 19, 2010 jesteś i będziesz bo żadna cię nie zechce nawet za dopłatą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cudowna_Wenus1111 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 wiedziałam ze jesteś sfrustrowanym starym kawalerem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 zechce nie bój się polędwico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jadziunia 67l Napisano Wrzesień 19, 2010 ja cie moge wziac na mensza ,mam rente i gospodarstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 gospodarkę to ja też mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 renty nie bo jestem jeszcze mldy i piekny wiec wybacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alalalalalallalallalalal Napisano Wrzesień 19, 2010 o maj gad :D ale jestes brzydki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihihihihi Napisano Wrzesień 19, 2010 ile tu rolników:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jadziunia 67l Napisano Wrzesień 19, 2010 rento to ja sie ze tobo podziele (mam po 5 menszu) , ty tylko masz karmic zwierzeta ,doic krowy itp. bo mnie juz sie nie chce. oczywiscie obowiazki malzeskie tez maja byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panna 23 xxx Napisano Wrzesień 19, 2010 nie, nie jesteś starym kawalerem :) znajdziesz jeszcze swoją wybrankę serca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myśliciel do potęgi N Napisano Wrzesień 19, 2010 Czasem lepiej nie szukać jak źle trafić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach