Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona 22-latka

ból podbrzusza po seksie

Polecane posty

Gość zmartwiona 22-latka

Witam! Kochałam się w sumie z moim chłopakiem 3 razy. Za każdym razem po stosunku czuję jakiś dziwny ból podbrzusza, taki rwący.Trwa on mniej więcej 10- 15 minut. Poza tym podczas naszego pierwszego razu bardzo bolało ale nie było śladu krwi(wiem, że to częste zjawisko). Za drugim i za 3 razem nadal bolało przez pierwsze 2 minuty. Nie wiem z czym to jest związane. Czy skoro to był nasz kolejny raz to nadal może boleć? Czy to jest normalne? I skąd te bule po stosunku?

Gość zmartwiona 22-latka
przepraszam! *bóle oczywiście!

Gość oliwki
hm, moim zdaniem jeśli ból jest silny powinnaś zgłosic sie do swojego ginekologa. możesz też po prostu poprosic swojego faceta aby był nieco delikatniejszy, bedziesz mogła stwierdzic wtedy czy dolegliwosc jest efektem samego stosunku czy siły pchnięc

Gość mnie bolał brzuch .,.,
rwąco w czasie i po jak miałam torbiel jajnika, idz do ginekologa na USG, to nie boli pewnie przepisze ci tabletki i tyle, ale trzeba to załatwic, nie można zostawiac

Gość Idz do lekarza
Przyczyny moga byc rozne - nadzerka, torbiele jajnika, nieprawidlowa budowa narzadow rodnych itp. Nikt ci nie postawi diagnozy przez internet.

Gość mnie bolał brzuch .,.,
ja stawiam na torbiel, bo budowa penisa nie ma znaczenia żadnego.. pytałam lekarza