Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smakołyk1500

zwolnieie lekarskie na stażu

Polecane posty

Gość smakołyk1500

Hej, Jestem na stażu od jakiś 3 miesęcy. Teraz dorwałą mnie choroba dostałem od lekarza l4 na tydzień. Z pracy do urzadu musze co miesiac oddawac liste obecnosci do 5 kolejnego miesiaca. Wiec tak sie zastanawiam czy wystarczy do urzedu oddac liste wraz z l4 czy l4 powinni dostac wczesniej? Nie wiem czy ma to jakies znaczenie bo chyba chodzi o samo naliczanie mi wynagrodzenia za dni wiec l4 z lista obecnosci wydaje mi sie najlepszym rozwiazaniem. Pozatym nadal nie czuje sie zbyt dobrze i bede musiał jutro znowu isc do lekarza. Nigdy nie brałem zwolnien wiec nie wiem czy w tym przypadku nalezy mi sie jeszcze 1 jesli nadal jestem chory i tak jak pytałem czy moge oddac zwolnienia z lista obecnosci czy urzad musi otrzymac je wczesniej ?

Gość technik informatyk
jestem na stazu i zadnej listy obecnosci nie musze nosic do up. zaklad w ktorym odbywa staz sam to zalatwia. gdy bylam na l4 to ksero zwolnienia zanioslam do miejsca gdzie mam staz, a oryginalne zwolnienie do up

Gość smakołyk1500
no to juz nie wiem co mam robic moze ktos pomoze ?

Gość smakołyk1500
Kurcze a teraz jeszcze bardziej sie rozchorowałem, wygladam jak trup a up mam 10 km dalej wiec nie bardzo mam jak, jutro sprobuje zadzwonic .

Gość technik informatyk
zrob tak ja ja zrobilam, tak jest dobrze

Gość smakołyk1500
ja mam liste obecnosci w pracy wypełniam ja codziennie i pod koniec pani sekretarka wysyła ja do up, moze po prostu jak przyjde dam jej druczki i ona wysle je wraz w lista ?