Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALLEGROWICZKAAAA

co sądzicie o tych łaszkach na sprzedaż? rozm. ok S

Polecane posty

Gość ALLEGROWICZKAAAA

MOŻE KTOŚ CHCIAŁBY COŚ ZAKUPIĆ Z MOJEJ SZAFY ?? W RAZIE CHĘCI WYSTAWIE NA AUKCJI. CO SĄDZICIE O SAMYCH ŁASZKACH? 1) krótka kurteczka marki fishbone, rozm. z metki xs, na klasyczne s także pasuje (dł: 55cm bez kaptrua, szer. pod pachami:: 41-42cm). ma odpinany kaptur z daszkiem. niewiele razy noszona, od dnia zakupu ma mały defekt (rozjechany nieco szew, którego nie widać przy noszeniu, fotka 2). CENA SKLEPOWA: 139ZŁ, sprzedam za 39zł + przesyłka http://img840.imageshack.us/i/kutkaraukcja.jp g/ http://img59.imageshack.us/i/kurtkar3defektau kcja.jpg/ 2) koszula marki h&m (bez kwiatka), rękaw z małym bufem 3/4, deseń drobne paseczki. rozm. s (dł:58cm, szer. pod pachami: 42cm, dł. rękawa: 46cm). CENA SKLEPOWA: 79ZŁ, sprzedam za 12zł + przesyłka http://img163.imageshack.us/i/koszulahmaukcja .jpg/ 3) mała czarna sukienka, NOWA z metką, marki zara, dział trf. rozm. s (dł: 76cm, szer. pod pachami: 37cm naciąga się do 42-43cm, szer. w biodrach: 42cm naciąga się do 47-48cm). sukienka jest idealnie czarna - różnice w kolorze na fotkach to wina aparatu . sukienka ma bufki z cieńszego materiału, i szerokie pasy po bokach które się dopasowują do figury, z tyłu długi zamek. jakościowo baaardzo dobra, nie odkształca się. CENA SKLEPOWA: 159ZŁ, sprzedam za 55zł + przesyłka http://img832.imageshack.us/i/sukienkanamniea ukcja.jpg/ 4) sweterek w kwiatki marki h&m, rozm. xs z metki, pasuje na s (dł: 52cm, szer. pod pachami: 43cm). CENA SKLEPOWA 79ZŁ, sprzedam za 29 + przesyłka. http://img521.imageshack.us/i/sweterekkwiatya ukcja.jpg/ 5) krótki sweterek marki atmosphere, rozm. s-m (dł. 44cm). Lekko pomechacony, ale do oczyszczenia, dlatego sprzedam za 8zł + przesyłka. http://img522.imageshack.us/i/sweterekatmoauk cja.jpg/

Gość ALLEGROWICZKAAAA
:)

Gość fajne są to rzeczy
z reguły wklejają tu jakieś beznadziejne szmatki, ale te ubrania są nawet fajne i modne:). nie mam kasy na zakupy na razie, ale myślę, że jest sprzedasz.

Gość trochę wiochą zaleciało

Gość ta sukienka z zary to obecna
kolekcja?

Gość zakkkkkkkupocholickzka
no więc po kolei - 1 kurtka - ładna nawet ale dałaś za nią 139 zł? ciepła chociaż ? 2) koszula- nie brzydka ale też nie ładna. taka nijaka . ale za 12 zł może byc dziwi mnie że dałas za nią wiecej niz 20 zł chyba że porządny materiał 3. sukienka mi sie nie podoba, albo zle na Tobie leży, ale wygląda na ciasną / potliwą 4) to w kwiatki ładne ale za 29 ?? za tyle mogę kupic nowke na wyprzedaży w orsayu nawet :O 5) o ten jest bardzo ładny , szkoda że pomechacony :(

Gość ALLEGROWICZKAAA
tak, sukienka jest z letniej kolekcji 2010, jest z elastycznego materiału, dopasowującego się do ciała, więc z założenia ma być opięta. ale mam za dużo "małych" czarnych, więc chcę sprzedać. wybacz, ale piszesz jakbyś nie wiedziała jakie są regularne ceny w sklepach?? owszem, także uwielbiam wyprzedaże, ale poza nimi, nie dostaniesz niczego za mniej niż 29 zł (zwykła koszulka na ramiączkach w h&mie tyle kosztuje. kutkę kupiłam za 139zł, jest wiosennno jesienna, na pewno nie jest to kurtka na zimę :).

Gość osiemnastolatkaaaa
chcialam sobie wlasnie kupic ten w kwiatki jak byl w h&mie, tylko szkoda mi bylo tyle kasy. szkoda, ze wczesniej nie napisalas, bo kilka godzin temu wlasnie kupilam inny na allegro :(

Gość ALLEGROWICZKAAA
mnie urzekł na tyle, że wtedy nie było mi szkoda wydać 79zł ;), ale już mi się znudziła :(. też żałuję, że nie napisałam wcześniej, hehe ;), pilnie potrzebuję $$, więc zaczynam wyprzedaż szafy.

Gość osiemnastolatkaaaa
wystaw na allegro, na pewno ktos kupi, bo ubrania sa ladne i w dobrym stanie ;)

Gość zakkkkkkkupocholickzka
HM ma przesadzone ceny chociaż ostatnio widziałam dżinsy dzieciece za ...9 (!) zł ? sama nie wiem bo sie spieszylam może mi sie przywidziało, no na promocjach są po 10 zł bluzki ale wyglądają jak psu z gardła, osobiscie kupiłam torbe za 5 euro (dużą, pojemną ładną na ramie) i sweterek za 29,90 , moja koleżanka kupiła sobie trampki też po 2 euro chyba czy jakos tak, bo za granicą HM jest tani. w cenach owszem orientuje sie , szczególnie przecenach

Gość ALLEGROWICZKAAA
wiem, że można w h&mie kupić coś za 20-40 zł, ale tylko na koniec sezonu, ja pisałam o cenach regularnych. nie dziwi mnie to, że kupiłaś tam coś za np. 5E, ale to, że dziwisz się, że koszula bądż sweterek kosztowały więcej niż te rzeczone 20zł (skoro sama piszesz, ze znasz ceny REGULARNE czyli nie te z przecen.)

Gość ten wasz sex jest tu
za takie ceny żadna łaska(uzywane kupowane w ciemno)na alle opłaca sie kupic paki ciuchow,a i takie czesto nie schodzą, a twoje ciuchy srednie ,zwyczajne zadne cuda

Gość sama sprzedaje na allegro
i tu daje linki, te dyskusje o cenach zawsze mnie rozbawiaja :D taaak, najlepiej oddawać za darmo i jeszcze dopłacać kupującym :D żeby nosili :O:O. żal! a ciuchy są fajne i pojedyncze rzeczy schodzą dużo lepiej niż paki.

Gość sama sprzedaje na allegro
:O:O jasne, bo mam takie samo stanowisko jak autorka już nią jestem :O:O, typowe myślenie gdy argumentów brak :O:O

Gość widać,że sama sobie tu
ty tych argumentów masz za to całą walizkę...hahaha to sprzedawaj dalej powodzenia!

Gość rzeczywiscie sprzedaj
to łącznie wtedy może ktoś kupi ,bo oddzielnie za wysokie ceny!

Gość ALLEGROWICZKAAAA
także sprzedaje na all od jakiegoś czasu i zdarza mi się tu wrzucać linki, rzadko są pochlebne opinie o samych ubraniach, a o cenach - nigdy ;). niemniej, rozumiem, w końcu sama też kupuję na aukcjach. w pakach też sprzedwałam i te moim zdaniem schodza gorzej. zawsze ktoś coś chciał wykupić pojedynczo. każdy ma inny gust i ciężko trafić chociaż z 3/4 z paki w takowy. jutro popodbijam, jak będzie więcej ludzi :). pozdrawiam i dzięki za wpisy 🖐️

Gość zainteresowana sweterekiem
hej a skąd jestes?? sprzedajesz tylko wysylkowo?

Gość ALLEGROWICZKAAAA
Szczecin

Gość zainteresowana sweterekiem
ooo ale lipa:( ja Wodzisław ślaski

Gość ALLEGROWICZKAAAA
polecony priorytet to 7-8zł (z ochronna kopertą bąbelkową), ale oczywiście decyzja Twoja ;)