Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa8483975

Moj ojciec , co zrobilibyście na moim miejscu ?

Polecane posty

Gość anonimowa8483975

Jak byłam mała spałam z ojcem w jednym łóżku moja mama z siostrą która była młodsza. Czasami mój ojciec jak przychodził pijany to mnie dotykał w miejsca intymne, sporadycznie. Nie mówiłam o tym nikomu. Ale to mi nie daje spokoju, Chce o tym zapomnieć ale się nie da, czasami przez to płacze :( nikt o tym nie wie i chyba nikomu nie powiem :( bo kto mi uwierzy ? Zresztą po co miałabym mówić :o

Gość co to są
miejsca intymne sporadycznie?

Gość anonimowa8483975
ze dotykał mnie w miejsca intymne sporadycznie... od czasu do czsu :o :( 😭

Gość anonimowa8483975
co na moim miejscu zrobiłybyście ??

Gość niewiemnarostajudrog
ciezko cos poradzic, a mieszkasz z nim nadal ? no nie wiem ,tego sie chyba nie da zapomniec.

Gość kanafka
Przecinka nie widzisz? Lepiej by było gdybyś miała komu o tym powiedzieć... moze by Ci ulżyło? Ciężko radzić sobie samej z czymś takim. Najlepsza byłaby pewnie wizyta u psychologa, bo to na pewno dla Ciebie trauma i dobrze by było gdyby ktoś pomógł Ci to zrozumieć i uporać się z tym

Gość anonimowa8483975
nie wiem czy robić z tego teraz awanturę bo krzywdy mi nie robił, nawet całkiem przyjemnie było. Poza tym tyle czasu, kto uwierzy?

Gość onnnnnna
on Cię molestował!!!!idź do psychologa po pomoc!!!!

Gość kanafka
To ostatnie o tym, że było przyjemnie to zapewne podszyw? mam nadzieję... :/

o matko to straszne!!! wiem co mówię bo też mam ojca alkoholika, dziewczyno zgłos to komus!! ile masz lat?? chcesz pogadać?? strasznie Ci wspolczuje, moj ojciec tego nie robił na szczescie jak byłam mała, ale od 14 roku życia też zaczął :(

Gość anonimowa8483975
tak wczesniej to był podszyw :o wstydze sie o tym mowic, nie potrafilabym czuje paralizujacy wstyd :( :( i nie potrafie zapomniec niestety :( gdybym spała z mama w lozku byłoby inaczej, ale ona miała to w dupie co sie ze mna dzieje :(

pewnie masz do niej pretensje :( czemu nie mogłyscie obie spac z mamą? dotykał cie nago czy w ubranku?

Gość anonimowa8483975
mam 23 lata moja ciotka kiedys zauwazyla to i od tamtej pory nienawidza mojego ojca za to :( :( i moja mama nie uwierzyla ciotce :( :( tylko swojemu mężusiowi :( gdyby moj facet wiedzial o tym to nic by z niego nie zostalo chyba :( wieceie jakie to uczucie kochac i czuc wstret ? :( :( :(

Gość anonimowa8483975
nago, wsadzał ręce pod piżamę :( i się jeszcze pytał czy fajnie :o

Gość anonimowa8483975
czasami zapominam o tamtych czasach :( ale czasami gdy sobie przypomnę to strasznie mi źle... musiałam się wygadać wiec pisze tu.

Gość anonimowa8483975
drobny_mak ja mialam 7 lat jak zaczął skonczył jak miałam 10 :( gdy ciotka to zobaczyla to wtedy się ocknął chyba i przestal.... :( jak rozmawiasz z ojcem , normalnie ?