Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła na nauczycielke

Jestem w trójce klasowej a nie mam na to ochoty!!!

Polecane posty

Wychowawczyni syna zmusiła mnie bym była w tym roku w trójce klasowej, mimo że nie mam na to ochoty. Mówiłam jej o tym ale ona powiedziała że nie przyjmuje odmowy.

Nie przyjmuje odmowy bo przez całe cztery lata ja i tam jeszcze kilka innych matek nie byłyśmy w trójce klasowej. Powiedziała mi wprost że się nie udzielam w takich kwestiach. A co ona sobie myśli? w tym roku mój syn ma mature, więc tylko dlatego nie powiedział tej nauczycielce co o niej myśle.

Gość pewnie tylko 3 rodziców
przyszło na wywiadówke i nie miała kobita w czym wybierać

Tylko że jako nauczycielka a nawet jako wychowawczyni jest dobra. Mój syn dzięki niej zna doskonale polski, uczy się tego przedmiotu a teraz mature, czyli jestem zmuszona to znieśc.

Przyszli wszyscy rodzice na wywiadówke, ale do trójki klasowej to wybrała mnie, jeszcze powiedziała mi że mój syn jak są jakieś wycieczki, dyskoteki czy występy to też się nie udziela mówiąc mi że on ma to po mnie.

Gość jakie cztery lata
skoro synuś w tym roku jest w trzeciej klasie???

W ostatniej klasie maturalnej. Nie mam nic do tej kobiety jako nauczycielki ale tym razem przegięła, potraktowała mnie jak uczennice. Co wogóle robi się w trójce klasowej? trzeba chodzic co jakiś czas do szkoły, nigdy w tej trójce klasowej nie byłam. To prywatna szkoła, może powinnam z dyrektorem porozmawiac?

Syn chodzi do technikum.

Gość osiemnastolatkaaaa
ja jestem gospodarzem w klasie a tez nie chcialam. klasa mnie wybrala i nie mialam nic do powiedzenia. nie bede chodzic na zadne zebrania itp do w koncu mnie wykopia :D