Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka1111111

jak podoba Wam sie program Top Model?

Polecane posty

Gość malinka1111111
niewiem czy zwracasz sie do mnie ale ja nie mam 168 niewiem gdzie to wyczytalas ja mam 175 wzrostu

Gość malinka1111111
"A moim nie bo jak zauważyłas napewno wiekszość z nich ma zrobione cycki i wtedy ciuchy naprawde dobrze wyglądaja jak maja spore piersi, wąziuteńka talię i fajne biodra, którymi dobrze kołysaja.. Niestety im wieksze dysproporcje miedzy biodrami i biustem a talia tym lepiej podkreśla sie fason ciucha i wieksze rozmiary typu 40 to w modelingu niestety rozmiar XXL, który nigdy nie wyeksponuje tego co 34." -niewiem czy ogladales odcinek drugi ale byla tam taka kobieta tak chuda ze sory jury powiedzieli ze wyglada jak mezczyzna i wogole cyckow nie miala

Gość malinka1111111
takiejjeszczeniebyło- tak cialko miala niezle w tych stingach zgrabna pupcia ale twarz do wymiany

Gość malinka11111 a ty pewniejestes
ty naprawde jestes nie ten tego :O no przewciez jej nie przyjeli i w modelingu takich dziewczyn nie ma, a to kto zjawi sie na castingu to jakby juz nie ich wina ani sprawka

-niewiem czy ogladales odcinek drugi ale byla tam taka kobieta tak chuda ze sory jury powiedzieli ze wyglada jak mezczyzna i wogole cyckow nie miala No i dlatego takich w modelingu nie ma :D Sama sobie zaprzeczasz

Gość malinka1111111
sama kiedys probowalam modelingu mowiono ze twarz mialam ladna ale reszte do wymiany...a waze 58 kg przy wzroscie 175 a uwazam ze mam normalna proporcjonalna figure

do modelingu musialabys schudnoac do ok 50 - 48 kg. NIe wiem czy istnieja modelki z rozmiarem 38 one po prostu musza byc chude bo tu nie chodzi o modelke tylko jak prezentuje ciuch nie swoja twarz czy usmiech. Ja nosze rozmiar 32-34 ale jestem niska wiec do chudosci modelek kilka kilo mi brakuje i niestety takie rozmiary musza istniec chocby dla osob takich jak ja bo przy niecalym 160 rozmiar 38 jest dla mnie rownoznaczny z wygladem wieloryba :) A te solar tapeciary to jakas pomylka, nie wiem czy one widzialy kiedys jak wyglada modelka :| bo one to raczej do pracy w agencji sie nadawaly :P

Gość malinka1111111
rozmiar 38 rozmiar wieloryba to chore tu chyba wszyscy faceci co sie wypowiadaja i kobietki sa chude a faceci patrza tylko na chude

No wiesz malinka ja wychodze z założenia, ze kazda sie z wiekiem roztyje a po ciąży to juz napewno. Więc skoro mam skończyć z gruba baba to niech chociaz na pocżatku znajomości będzie zajebiście chuda. Dlatego na grube nie patrze bo gruba zawsze jeszcze zdąży być za kilka lat

ja jestem 3 tyg po ciazy i dalej mam rozmiar 32 wiec nie generalizuj . Heh, no wiesz, przy wzroscie ok 158 rozmiar 38 wyglada koszmarnie, wierz mi bo kiedys mialam problemy z tarczyca i niestety doswiadczylam gwaltownych skokow wagi w obie strony. Przy wzroscie 175 to normalny rozmiar normalnej dziewczyny. Ale nie modelki

ja jestem 3 tyg po ciazy i dalej mam rozmiar 32 wiec nie generalizuj . Heh, no wiesz, przy wzroscie ok 158 rozmiar 38 wyglada koszmarnie, wierz mi bo kiedys mialam problemy z tarczyca i niestety doswiadczylam gwaltownych skokow wagi w obie strony. Przy wzroscie 175 to normalny rozmiar normalnej dziewczyny. Ale nie modelki

Gość kochana :)
jeżeli to faktycznie ty, to jesteś za gruba na modelkę i masz boczki :)

śliczna jesteś i masz zajebiste buty :D ale tak już jest, modelka ma być wysoka i chuda, co niekoniecznie jest ładne, bo one sa przerażająco chude. zresztą są gusta i guściki.

Gość malinka1111111
tak to ja te zdjecia sa z zeszlego roku teraz waze z 3 kg mniej ..staram sie cwiczyc brzuszki