Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradź mi

zostawił po 5 latach...

Polecane posty

Gość doradź mi

Raczej nie jestem taka, że rozmawiam o takich rzeczach z obcym, ale Wy jesteście obiektywni... Związek 5 letni, w sumie dla mnie dość udany, razem święta, razem weekendy, nocowanie u siebie, poznanie rodziny itd itp. Wiadomo były problemy, kilka razy zerwanie najdłużej tydzień. Zaręczyn nie chciał razem mieszkać powoli tak. Miesiąc temu w sumie przez esemesy zerwanie, z jego strony. Nie wiem czemu, nie wiem o co do dziś. Po drodze jakieś krótkie esemesowanie, rozmowa na gg, ale nic w sumie nie wniosła, tylko że teraz on wie że żyje i nie podcinam mu skrzydeł. Fakt teraz nic tylko zabawa i nowe towarzystwo. Miałam już też telefon od jego nowej laski, przeklinała jak najgorszy żul, że mam się odwalić od jej faceta, choć wcale natrętna nie jestem jeden es, że tęsknię. I tak sobie te życie leci, płaczę czasem, brakuje mi tego palanta. Teraz mam fazę, że najlepiej zniszczyłabym mu życia i powyciągała wszystkie brudy. Trzeba mieć dumę, wiem wiem i mam. Nie mam za bardzo z kim o tym pogadać, przyjaciółki za nim nie były, tylko pytają czy jest ze mną ok. Co tu robić moi drodzy, walczyć nie chcę, ale ile to potrwa ten niewyobrażalny ból i jak sobie ulżyć ??

Droga doradź mi, My jesteśmy kwintesencją obiektywizmu :classic_cool: Odszedł? Najwyższy czas, znajdzie się lepszy. Lepiej tak niż po ślubie. Co nie? :) Jak sobie ulżyć? Wziąć przyjaciółki i na łowy!! :D Pozdrawiam Ktoś na kim dobrzy ludzie mogą liczyć

Gość fgggghhhhheeee
Skoro miesiąc po zerwaniu tak dobrze się bawi i ma już nową (którą może i zna dłużej..) to przykro mi ale koleś nie jest wiele wart,szybko się pocieszył. Tęsknisz za nim bo przywiązałaś się,uczucia nie mijają po chwili.Ale za jakiś czas gdy spojrzysz na to z dystansem to sama zaczniesz się pukać w czoło jak mogłaś płakać za kimś takim. Przede wszystkim staraj się nie siedzieć za dużo sama w domu bo wtedy przychodzą różne durne myśli do głowy. Staraj się spotykać z przyjaciółmi,wychodzić gdzieś. Niektórym też pomaga jakaś chociaż mała zmiana,nowy ciuch,nowa fryzura itp :) Wiem że to będzie trudne i zazwyczaj pamiętamy tylko dobre rzeczy, ale jeśli zaczniesz wymiękać i tęsknić za byłym to przypomnij sobie wszystkie te złe chwile które Ci zafundował.

Gość oaoalalaknadevyf ev
jestem wolny