Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hguolokii

jak mozna miec 5.6.7 dzieci jaki mnie niestaccccccccccccccc

Polecane posty

Gość hguolokii

jak mozna miec 5.6.7 dzieci jaki mnie niestac... a potem zal ,i prosza o jalmuzne.... widzialam program/

Gość moplikowa
dziewczynko,najpierw wroc do szkolki i zacznij formulowac zdania w sposób spojny i zrozumialy, bo jak na razie to jeden bełkot ci wyszedl... swoja droga to nudzi cie sie??? idz na spacer,a nie wtryniaj nosa do tego ile kto ma dzieci...pusta panienko:O

Gość pewnie Ci ludzie myślą
że aborcja to najgorszy grzech, morderstwo i absolutnie nie mogliby potem żyć, a dzieci to największy skarb.

aborcja to zabieg taki sam jak wyrwanie zeba ale w naszym świetojebliwym kraju, gdzie kościół pierze łby debilom to nadal niewiadomo co. Tak jak ciąza nie jest dla nich efektem jebania tylko darem od Boga. od tego samego boga, którego przedstawiciele dymają dzieci na zakrystiach

Gość hguolokii
moplikowa stac cie na 7 mnie ..nie...wiec mam 1

Gość hguolokii
dziewczynko,najpierw wroc do szkolki i zacznij formulowac zdania w sposób spojny i zrozumialy, bo jak na razie to jeden bełkot ci wyszedl.. zal.pl

Gość GOSIKOL
zal.pl...napisala idiotka na poziomie gimgowna...

Gość Oj ludzie, ludzie
O to właśnie pokolenie telewizyjne - "widziałam w telewizji" :-D Rodziny wielodzietne bardzo często są wśród ludzi zamożnych. Na zachodzie wręcz dominują u osób zamożnych - nie licząc emigrantów. To pospólstwo jest bombardowane propagandą modelu 2+1 i łatwym życiem, gdzie zamiast zamiast pieluch można sobie kupić najnowszy model telewizora. 🖐️

Gość /............................/
koles--"Jan Baptysta Grenouille aborcja to zabieg taki sam jak wyrwanie zeba ale w naszym świetoj**liwym kraju, gdzie kościół pierze łby debilom to nadal niewiadomo co. Tak jak ciąza nie jest dla nich efektem j**ania tylko darem od Boga. od tego samego boga, którego przedstawiciele dymają dzieci na zakrystiach" ..... ..jak widac sam masz ten swoj leb wyprany do cna.naprawde nie chcial bym byc na twoim miejscu i w takim stanie umrzec.Kiedys na wreczeniu fryderykow zapytano piotra fronczewskiego-panie Piotrze-co by pan chcial tak najbardziej zobaczyc w swoim zyciu?Piotr Fronczewski po krotkim namysle....mine ateisty na sadzie ostatecznym. A co sie tyczy tzw.aborcji-to jest to eufemiczna nazwa zbrodni pospolitej.Dotyczy bowiem zamordowania CZLOWIEKA a nie likwidacji bolu w postaci wrzodu na tylku.Lewactwo nie widzi jednak roznicy miedzy tymi dwoma zagadnieniami dlatego jest az tak postepowe i oswiecone.Jest tak bardzo oswiecone ze to swiatlo madrosci ktore widzi w swoich oswieconych glowach az ich oslepia.Stad lewactwo nie potrafi dostrzec zadnego problemu we wlasciwy sposob.

Gość /............................/
--"hguolokii jak mozna miec 5.6.7 dzieci jaki mnie niestac... a potem zal ,i prosza o jalmuzne.... widzialam program/" ---- ja bym tobie doradzal mniej ogladania oglupiajacych programow.W europie gloszenie tego typu klamstw,tego typu pogladow jak feminizm powinno byc zakazane i scigane prawnie z mocy urzedu. Propaganda feministyczna jest nczym innym niz rasizm,faszyzm,komunizm.Wszystko w jednym.Efektem dzialania feminizujacych faszystek jest tak maly przyrost demograficzny ze europa WYMIERA.Stad tyle tutaj czarnoskorych i innych kolorowych.Madrzy z UE wymyslili ze to oni zatkaja,zalataja ten problem.Mysla ze nad tym panuja.Tymczasem to ci przybysze,szczegolnie muzulmanie panuja juz nad nami.Jezeli ten proces nie zostanie odwrocony-to za kilkanascie lat europa zostanie podbita przez muzulmanow i innych najezdzcow nie mieczem a glupia samobojcza polityka UE.W UE samych muzulmanow jest juz...40mln !!!! Nie bylo by tego problemu gdyby europejki RODZILY DZIECI !! Rozumiesz to?RODZILY dzieci.Przypatrz sie -muzulmanie w UE maja conajmniej trojke dzieci !!! Wsrod rasy bialej wiecej umiera niz sie rodzi !!!Tak wyglada PRAWDA NA TEN TEMAT.Porownaj sobie to z tym filmem.Wedlug ciebie nie jest to propaganda samobojcza?Trzeba bic na alarm juz teraz.Trzeba zwalczac wszelkie objawy feminizmu faszystowskiego z urzedu i karac jak tylko sie da najwyzszymi karami.Jedynie to moze uratowac europe przed muzulmanizacja.Popatrz sobie w necie.Poszukaj.Naprawde poznasz prawdziwe oblicze tego problemu Kilka linkow http://www.youtube.com/watch?v=sg72rIfLiuw http://www.youtube.com/watch?v=DllytJnoFIg http://www.youtube.com/watch?v=PK0qf6H1Npc&feature=related