Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shadow605

Kocham go ale nie moge z nim byc

Polecane posty

Gość shadow605

Jestem z moim chłopakiem od 3 miesiacy wczesniej znalismy sie juz 5 lat ale dopiero teraz cos wyszło......ale jest problem poniewaz moja mam akceptował to jak bylismy przyjacółmi a teraz jak jestesmy razem nie akceptuje tego i cały czas przez to sa awantury w domu....nie wiem co mam robic kocham go ale mysle ze im szybciej to skoncze tym lepiej poniewaz nie wydaje mi sie zeby moja mama to zaakceptowała a nie mam juz zadnego pomysło jak ja do niego przekonac....

Gość shadow605
Noo tak moje życie to jest ale fakt faktem zadanie rodzicow powinno sie liczyc...

Gość vera w kiszonych ogórkach
pierdol ich jebanych dziadów

Gość jklkjghj
co ty pieprzysz za głupopty to ty masz byc z kims i czuc sie przy nim szczesliwa...ile ty zreszta masz lat... jaka glupia laska... tak masz racje sluchaj swoich rodzicow, swoich kolezankek.. jak ci jakas powie ze nie podoba jej sie twoj koles to co rzucisz go..... ale co sie dziwic tak to jest jak osoby zamiast sluchac samych siebie sa jak choragiewy i sluchaja innych i robia co im kaza... katastrofa.....

Gość nie bądź głupia
Jeżeli znalazłaś szczęście, to trzymaj je mocno i nie puszczaj go! W przeciwnym wypadku będziesz nieszczęśliwa. Relacje z rodzicami w końcu też się popsują- nie z ich powodu tylko z twojego.

Mam podobną sytuację.. Moja mama nie zaakceptowała mojego chłopaka jak go pierwszy raz zobaczyła powiedziała, że mam zakaz z nim się spotykać bo wygląda jak bandyta nosi dresy i jest łysy :( i najgorsze jest to że zakończył edukację po gimnazjum.. Jej zdaniem taka dziewczyna z dobrego domu jak ja z dobrą szkołą nie ma prawa się z takim kimś zadawać.. KOCHAM Go i nie chce z nim się rozstawać :( ale też Kocham moją mamę i nie chce z nią żyć w nie zgodzie :(..

Gość shadow605
No tak, ale mama za karę mnie łaskocze co wieczór z tatą a to nie jest przyjemne :( ostatnio tata mnie związał a mama miziała moje pachy piórkiem i zmuszała mnie żebym przyrzekła że oleję chłopaka, ja tak nie potrafię :( pomóżcie !!

zadaj sobie dziewczyno jedno pytanie...czy twojej mamie ktoś wybierał faceta???kazdy ma prawo do własnego życia i szczęścia,chyba,że jestes aż tak bardzo mocno uzależniona od mamy,a na to wychodzi,że tak...bez obrazy,ale skoro chcesz zostawić chłopaka na którym ci zależy,to chyba nie kochasz go wystarczająco,jak chcesz go opóścić i sie tym zadręczasz...

Gość przeklęte pragnienia
kochasz go ale nie możesz z nim być już myślałem, że rodzina grozi śmiercią Twojemu chłopakowi, a tu jedynie mama go nie akceptuje... w gruncie rzeczy twoja mama, ma rację bo nie taka wielka Twoja miłość, skoro ze względu na brak akceptacji musisz z niej zrezygnować... czasem warto przyjrzeć się bliżej argumentom rodziców nie po to aby je mechanicznie przyjmować, ale by spróbować spojrzeć z innej strony Ty natomiast, gapisz się w jeden punkt, argumenty matki masz za nic, ale lękasz się jej presji... ot, taka ta Twoja miłość, ślepa, głucha i bezsilna

@ anna jakoś się Twojej mamie nie dziwię, spróbuj postawić się na jej miejscu a chłopak z czego się utrzymuje, zbiera węgiel? nie pewnie jest samorodnym geniuszem, elokwentnym i oczytanym, a nie uczył się, ponieważ w domu nie miał warunków i nauczyciele go nie lubili ile razy ja to słyszałem, ale widziałem tylko 1 w miarę udany taki związek - tyle, że chłopak szybko zmądrzał, zrobił maturę i kończy studium

tez mam taki dylemat :-( moze nawet wiekszy. bo ty jednak mozesz z nim byc tylko nie chcesz bo sama ulegasz presji mamy. ja to dopiero jestem w sytuacji beznadziejnej. on ma zone a ja meza :-P

Gość Basiulka123
Wiesz co autorko mogę ci poradzic posłuchaj głosu srca a nie osób wkoło nawet jeśli to twoja mama. Ja miałam chłopaka , było i mogło być wprost cudownie,póżniej mi coś odbiło, rozeszliśmy się bo posłuchałam glosu ,,nie wypada,, i co teraz po kilkunastu latach dowiedziałam sie jak jemu było przykro gdy dowiedzial sie ze kogos mam, ozenil sie bez milosci, ale po tych latach i tak nie przestal o mnie myslec, jedno spotkanie wystarczylo mi by wiedziec ze j o nim tez nie zapomnialam do konca.Bedac z kims kilka lat masz juz jakies pojecie czy to ten wlasciwy nie rob glopot zebys kiedys nie zalowala ...

shadow, nie wiem dlaczego twoi rodzice nie akceptuja Twojego chlopaka. Nie lubia go dla zasady, czy nie lubia w nim jego cech charakteru, czy jest taki paskudny jak noc, pwodow moze byc kilka. Jezeli twierdzisz bynajmniej, ze neislusznie go nieakceptuja, to olej starych i z nim bądx. W koncu to nie twoja matka wychodzi za niego, tylko Ty. Natomiast jesli chodzi o Anne, to zadaj sobie sama pytanie. Co ty bedziesz z takim imbecylem i cymbalem w przyszlosci robic, ktory nie ma zadnej perspektywy na zycie. Niech zrobi chociaz mature, bo bez tego nawet na kopanie rowow go nei zatrudnią. A od kopania wegla wara, bo jestem po studiach a sam wydobywam:D

Gość smutneoczka
tez kogos kocha i zerwałam rok temu, bo mama i rodzina była przeciwna, jednak wiem jedno żałuję jak cholera. Teraz chce pojechać do niego i zawalczyć i będe miała gdzieś opinie rodziny. Ty tez walcz! Zeby potem nie żałować

Gość nopytanie
rodzice jak rodzice przejdzie im :) przyzwyczaja sie daj im do zrozumienia ze go kochasz i zadaj pytanie czy chcieli by gdyby ich rodzice nie akceptowali ich małżeństwa powiedz mamie ze co by było gdyby jej rodzice nie akceptowali jej związku z ojcem czy by bylo jej miło i wgl ?? czy by zostawiła twojego tatusia tylko przez rodziców przeciesz to kurwa mac jest chore a szczerze jebać zdanie starszych :x sam wiem co jest dla mnie lepsze i kogo kocham rodzice żyją 100 lat wstecz :)