Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antek janteek

DZIEWCZYNY CO Z WAMI DO CHOLERY?????????????????

Polecane posty

Gość antek janteek

gdzie się podziały piękne, polskie kobiety? Ja widzę tylko 2 typy na ulicach: tlenione blondyny, albo sztuczne brunetki, solarka, oczy umalowane jak u misia pandy, tipsy czy cos w tym stylu zamist normalnych paznokci. O, szok. Druga grupa: szare myszki, kompletnie niedbajace o siebie, tłuste włosy, jakies niedopasowane spodnie, albo spodnie alladyny, jakies tapiry niezidentyfikowane na głowie..... W ciągu tego miesiąca to widziałem tylko 1 dzięwczynę, o której mozna powiedziec, ze jest ładna. Reszta to jakies podróby:(

Gość hfdjikerded
to ja nie należę do żadnej z tych dwóch typów :)

Gość piękna polska...
antku, siedzimy na kafe:);):)

Gość nie chce mi sie logować
bo pewnie mieszkasz na jakims zadupiu

Gość myśle że w centrum
Tam najwięcej podróbek :D

Gość shazz
hmmm, może Wy panowie po prostu chcecie widzieć jedynie tipsiary z włosami blond i wszystkim na wierzchu oraz szare myszki w byle jakich ciuchach i z tłustymi włosami ;) ja jestem uroczą szatynką, dodam, że naturalną, w bardzo kobiecym wydaniu, ale chyba jestem za wysoka dla polskich panów :) także siedzę sobie w niedzielne popołudnie na kafe zamiast robić coś miłego z sympatycznym, dobrze wychowanym i zabawnym panem na poziomie, których to w naszym kraju jest deficyt większy niż dziura budżetowa :)