Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kirkorrrer

Co zrobić, jeśli dziewczynie brzydko pachnie z buzi?

Polecane posty

Gość kirkorrrer

Dziewczynie, z którą się spotykam brzydko pachnie z buzi i nie mam przez to ochoty jej pocałować. Ja przed spotkaniem zawsze myję zęby i język, żeby nie śmierdziało mi z ust. Ale co, powiedzieć jej? To się obrazi. Rozstać się z nią przez to? Przemóc się i mimo to całować?

Gość ale moze masz
poczestuj ja tic takiem :)

Gość kirkorrrer
myślisz, że to wystarczy, żeby nie pachniało jej brzydko z ust? Czy masz na myśli, że to zasugeruje jej, że jej śmierdzi z ust? To bez sensu

Gość tashimota
powiedz jej wprost że wali jej z gęby.

Gość kirkorrrer
---->Z Każdym Dniem... A jak obie się na mnie obrażą?

Jeżeli ma przyjaciółkę, która JEST przyjaciółką, a nie rozchichotaną plotkarą, to nie powinna się obrazić a tym bardziej powiedzieć twojej dziewczynie, że to ty ją na nią nasłałeś. Nie wiem, obczaj jej najbliższe koleżanki... i idź do tej, która wydaje się najbardziej odpowiednia do tego zadania ;)

Gość kirkorrrer
z cipki też jej wali i nie chcę jej tam lizać

Gość abarakabara2
Mowie powaznie-gdy bedziesz z nia rozmawial,zapytaj nagle czy chce gume do zucia,jakos tak w miare naturalnie.Na 100% pomysli ,ze poczules jakis niemily zapach z jej ust ,zrobi jej sie glupio i zacznie dbac o to ,zeby nie pachnialo brzydko.I nie obrazi sie na Ciebie bo niby za co?Troche glupio jej sie zrobi no ale coz..ja mysle ,ze powinno sie byc dosyc wyczulonym na swoj zapach z ust,coby innych ludzi nie meczyc:D

Gość tashimota
nie rozumiem po co obwijać w bawełnę z tym powyższym po prostu powiedz nie umyłaś dziś zębów bo ci jakoś nieprzyjemnie pachnie.Koleżance jak to powiesz to będzie miała z Ciebie beke powie sam powiedz że wali jej z gęby.

Może twoi znajomi mieliby z ciebie beke :o Już miałam taką sytuacje wśród znajomych ;) Koleżance brzydko pachniło z ust, więc powiedziałyśmy to jej przyjaciółce, ona z nią pogadała, nie mówiąc, że to my, tylko, że sama poczuła itd. i już nie pachni źli :D

Gość hfdjhytr
mycie zebw nic nie da jesli przyczyna smrodu jest ropa w migdałach jak w znacznej wiekszosci przypadków.to sie da bez problemy usunac patyczkiem do uszu albo nawet palcem

Gość przepłukanie gardła moczem
pomaga

Gość maciuś z kranu
Jesteś stary w strasznej kropce:) Jeśli jakoś jej to uzmysłowisz nawet delikatnie, będzie jej okropnie przykro i sądzę, że poczuje się niesamowicie poniżona. Nie zasługuje na to, żeby tak ją krzywdzić. Pomysł z koleżanką jest chybiony, bo kobiety są okropnie wrażliwe na kwestie tego typu i cenią delikatność. Jeśli będziesz radził się jej koleżanki, uzna że podwójnie ją poniżyłeś, a znając życie jej kumpela zrobi z Ciebie ordynarnego gbura. Prawdopodobnie ona nie do końca ma na to wpływ i może bardzo się wstydzi, więc nie odtrącaj jej z tego powodu. Jeśli jesteś mądrym gościem i będzie Ci ufała to z czasem jakoś się ułoży. Ale nie możesz oceniać jej jako całości przez pryzmat tego zapachu z buzi.

Po prostu kup dobre miętówki i po sprawie. Nie możesz się bać dziewczyny zastanów się czy ona by ci o takiej rzeczy nie powiedziała? Jeżeli cie kocha to zrozumie a jak nie to widocznie jej oddech jest ważniejszy od ciebie.

Gość rytrrrrrrrrr
Kup gumy w sklepie jakieś miętowe i na następnym spotkaniu wyjmij je i weź sobie jedną i zaproponuj jej też. Nie będzie już tak źle z jej oddechem, a może nawet się domyśli o co chodziło. Na pewno się nie obrazi, bo nie będzie miała 100%owej pewności, że to było zrobione przez Ciebie celowo, więc nie masz się czym martwić. Drugim wyjściem jest napisanie jej właśnie delikatnego anonimka. :)

Gość tyhtryuh
zalezy czy jej cały czas tak jedzie.... bo jesli tak to znaczy ze ma chore zatoki, przewaznie tak jest, ja sama czuje od czasu do czasu w ustach starego lacia nawet po umyciu zebów i jezyka, nie wiem od czego to zalezy, i wiem ze lepiej wtedy sie do mnie nie zblizac, a przewaznie mam swierzy oddech, czesto duze spozycie białkowego jedzenia w ciągu dnia powoduje taki odorek, takze warto sprawdzic czy za kazdym razem tak ma bo mówie ze nawet ci ktorzy nie maja z tym problemu czasem tez moze im smierdziec z roznych powodów

Gość a ile masz lat autorze
???

Gość azxcvbnmik
przecież to, że dziewczynie brzydko pachnie z buzi nie znaczy wcale, że tak jak twierdzi wiekszosc tutaj nie myje zebow;/ bardzo czesto jest to przyczyna np. brania jakis lekow albo choroby dziąseł, co nie koniecznie jest przyczyną nie mycia zebow;]

Racja, może byc to spowodowane chorobą dziąseł, albo żołądka. Jest wiele takich przypadków. Mało komu smierdzi z buzi tylko dlatego, ze zebów nie umył.

Gość staszek studencki
jeśli jest taka choroba to da sie to jakoś wyleczyc czy już z miłego dla obu stron calowania nici? pytam z ciekawości

Gość mentos ;)
mojej dziewczynie coraz bardziej niemiło pachnie z ust. Nie pali. A może ma próchnicę ? Już mnie nie cieszą pocałunki z nią ale żeby nie urazić to się całujemy. fujjj ! Z moim oddechem wszystko w porządku jest :)

Gość AS26
To najczęściej oznaka choroby układu pokarmowego (helikobakter, refluks itp.). Do lekarza!