Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerensyy

czemu czytanie ksiązek to według kobiet obciach???

Polecane posty

Chyba wg. bardzo ograniczonych i niedojrzałych kobiet :) Wg. mnie to żadnem obciach lecz zaleta.

Gość kobieta z warszawy........
bo tylko cu\iota sięga po ksiązkę faceci przystojni,ładni nie muszą szpanowac ksiązką o czym można gadać z oczytanym facetem?? tacy goście to 30 letnie prawiczki

Gość shazz
skąd taka teoria?? ja bardzo bym chciała poznać pana, który czyta coś więcej niż sobotni dodatek sportowy albo jakieś pisemka o motoryzacji (ckmów i innych nie liczę, choć czasem są tam bardzo dobre artykuły). oczywiście nie mam na myśli moli książkowych, dla których literatura jest całym światem, bo tacy faktycznie nie mają pojęcia co się na bożym świecie dzieje ;)

Gość kobieta z warszawy........
shaz sama przyznajesz mi rację unikacjie czytających facetów znam takieg owieczny prawiczek,bez auta za to ma łeb jak sklep

Gość kamillaaaaaa
dla mnie jets wazne aby facet był dobry w łóżku był ładny i poodbał się mnie i moim kolezankom tak żebym mogła z nim wyjśc na miasto i nie wstydzić się za jego wygląd. po cholerę ma cokolwiek czytać? no nie kumam?

Gość tylko kafeteryjni analfabeci
uwazają, że czytanie książek to obciach. Skutki widać na tym forum :)

nie lubie przebywać w towarzystwie gdzie są okrojone tematy i głównie dotyczą seksu. NIe twierdze, że nie lubie seksu, hehe bo uwielbiam, ale ciągłe rozmowy o tych sprawach trochę wydają się mi ograniczeniem umysłowym i brakiem innych tematów

Gość tesia222
do kamilaaaa: żeby podobał sie Tobie i koleżankom? i wyruchał przy okazji też te twoje koleżanki??? A W GŁOWIE MIAŁ SIANO??

Gość kamillaaaaaa
co można robic z molem ksiązkowym dyskutowac o ksiązkach??? z przystojniakiem nudzić się nie będę.

Gość kamillaaaaa

Gość aśka z mielca
tez uwazam że facet i ksiązka to porażka ale jakies debilki to jednak lubią :O

Gość aśka z mielca
niesmiali,zakompleksieni brzydcy tacy sa mole ksiązkowe facet lasce ksiązką nie zaimponuje ani wiedzą ogólną ale wygladem

Gość tesia222
Nie, z przystojniakiem nie będziesz sie nudzić albo będzie pić z kumplami albo popychac twoje kumpele

Gość aśka z mielca
co czytaja kobiety? pwenie harlekiny no bo co więcej:O

Gość a pozniej taka kaska
z mielca czy inna kamilaa beda chcialy bogatych i zaradnych mezow,zeby zarobil na nie i na dzieci.Nic z tego ,dziewczyny waszego pokroju maga najwyzej ochroniarza z dyskoteki zlapac albo ciecia co zamiata podworka.

Gość aśka z mielca
sama na siebie zarabiam nie potrzebuje utrzymania

Gość warszawski policjanttt
potwierdzam czytanie ksiązek przez fcaeta nie dobrze postrzegane przez kobiety to dla nich trochę niemęskie

Gość shazz
kobieto z warszawy........ zgadzam się z Tobą, oczywiście, że się zgadzam :) ale ja miałam na myśli takie czytanie od czasu do czasu, kiedy ma się wolną chwilę, ot tak dla relaksu, czy z duchowej potrzeby ;) na pewno bym sobie nie życzyła prawiczka-mola książkowego :P

Gość tylko policyjne psy czytają
ksiązki:D

Gość kljlkjoijlk
Bo chłop to mo zapierdalać i przynusić pieniundze do domu, a nie ksiunżki czytoć. Ksiunżki mu jeść nie dadzom i nie wykarmiom dziecisków i rzony.

Książka od czasu do czasu nie zaszkodzi nikomu-mężczyźnie też byle nie przesadzać. Niektórzy z tego forum nie czytają wcale a potem to skutkuje ortografią analfabety i pewnie jak czytają na głos to nic nie można zrozumieć.