Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad and angry

Od 2,5 roku jestem totalnie sama

Polecane posty

Gość sad and angry

Nie wiem czemu,wydaje mi sie,że nie jestem jakaś straszna,jestem sympatyczna,uprzejma,nie jestem wredna czy zawistna...A mimo to nikt mnie nie lubi.Skończyłam liceum i zostałam sama,na studiach (zaoczne)też tak jest i ze skurczem w żołądku myślę o powrocie tam :O Próbowałam to zmienić,zagadywalam,ale ile można sie narzucać?Nikomu nie zależy na moim towarzystwie,nie jest chyba tak,ze mnie nie lubią za cos tam,tylko po prostu mają mnie gdzieś.Bardzo to przykre,nie mam do kogo ust otworzyć,poradzic sie,a co dopiero np.jechać na wakacje...Mam wrażenie,że jestem jak stara zgorzkniala baba i nie umiałabym już wesoło gawędzic z równiesnikami bo bardzo długo tego nie robiłam...

Gość sad and angry
Kafeteria nie zastąpi mi prawdziwych ludzi,tym bardziej w szkole,kiedy wszyscy wychodzą gdzieś a ja zostaję sama jedna w całym pustym budynku :O

Gość trzeba by......
zastanowic sie nad przyczynami tego stanu rzeczy, bowiem nic nie dzieje sie bez przyczyny...

Gość sad and angry
Właśnie próbuję i w tym celu tu piszę,bo nie chcę tego znowu przerabiać przez kolajny rok-tamten był dla mnie męczarnią,przed każdym zjazdem dołowałam sie przez parę dni :O

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5 ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNE 7 ZŁ- OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl