Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andź < 3

Dołujące piosenki .. ?

Polecane posty

Gość Andź < 3

wpisujcie fajne tytuły . :D tych wątków były już miliony , ale wszystkie już przejrzałam i sądzę , że czas najwyższy na nowe tytuły . :D Mile widziane piosenki o : - zdradzie , - rozstaniu , - kłamstwie . Z góry dziękuję za wszystkie tytuły :-*

Gość efrwet
zaczne od Pezeta, "widze jej obraz, spadam, w moim swiecie, niewazne" Sławek Bieniak To znowu ja Rychu Peja Solufka KC Dj decibel "wyznanie, tęsknie, posłuchaj swego serca" jula & magda- stracilam, kama jula tloku "nadal kocham, sprzecznosc serc, z glebi serca" dka "przez lzy, wybacz" d-bomb "koniec" dzem "do kolyski" evanescence- my immortal" whitney huston "i will always love you" emilia "big big world" farba "w strugach deszczu, chce tu zostac" gosia andrzejewicz... verba ma takiego typu piosenki Urszula "aniol wie, na sen, zegnaj wiec" toni braxton "unbreak my heart" roxette listen to your heart sixteen obudz we mnie wenus stok "chce cie, sumptuactic synonim zp "dziekuje, znow mi sie snisz" paulla eminem when i gone, beautiful, mockinbird narazie tyle mi przyszlo na mysl... moze cos wybierzesz, najwyzej jak cos mi sie przypomni to dodam ;)