Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ammber

Obcasy/Szpilki w połogu!! Można?!

Polecane posty

Gość Ammber

Uwielbiam takie buty, czuję się w nich najlepiej. Całą ciąże chodziłam w adidasach i rzygam nimi. Jestem dopiero tydzień po porodzie, ale czuję się dobrze. Mogę chodzić w takich butach czy to za wcześnie?

Gość ffhfgh
ja w szpilkach zaczelam chodzic miesiac po porodzie wczesniej tez sie dobrze czulam ale wolalam nie ryzykowac..Zreszta zalezy czy naturalnie rodzilas czy cesarka? ja mialam cesarke

Gość Ammber
naturalnie rodziłam

Gość Nie masz większych problemów?

Gość juliaa00
a czym sie ryzykuje chodząc w szpilkach po porodzie? Pytam serio bo nie wiem. Dla mnie odpowiedź jest oczywista - jasne ze można ale być może jestem niedoinformowana

Gość Ammber
Dla mnie też było to oczywiste i poszłam dziś w szpilkach z małym na pierwszy spacer i szczerze podczas chodzenia bolało krocze, te kości tak jakby obite :D obolałe. Takie uczucie! Jak chodzę na płaskim to tego nie odczuwam. Dlatego zapytałam...

Gość juliaa00
No tak , ja miałam cc więc mnie "tam" nic nie bolało czy w szpilkach czy bez , po prostu nie miałam takiego problemu wiec nie przewidziałam tego. Może w takim razie pochodź jeszcze w płaskich jakiś czas dopóki sie dobrze nie zagoi

Gość ggogiggog
Buahaha! Cały temat brzmi jak stworzony przez osoby z nerwicą natręctw (na punkcie szpilek). To jakieś uzależnienie? Aż strach pomyśleć jakie jeszcze uzależnienia macie. :S

Gość juliaa00
z jaką nerwica natręctw? Tak trudno zrozumiec że dziewczynę boli? Może jakos inaczej ciezar ciała sie rozkłada , inaczej kręgosłup jest ułozony, nogi sie bardziej męczą a do tego świeza, niedawno szyta rana Ja tego nie miałam a rozumiem a Ty nie możesz?

Gość Ammber
Cóż... pochodzę jeszcze chwile w płaskim obuwiu i tyle :)