Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominik1000

Wszystkie wartościowe kobiety powyżej 25 roku życia są już dawno zajęte.

Polecane posty

Taka prawda, wszystkie fajne babki w moim wieku są już dawno sparowane, zostały tylko same takie których nikt nie chciał ze względu na charakter. Niestety spóźniłem się, przespałem, przegapiłem i trudno, już nie znajdę. Co rusz jak spotkam jakąś miłą, sympatyczną, ładną, to zawsze ma kogoś. Pytanie do facetów, czy też podzielacie moje zdanie?

Gość Milaaaa20
Wszyscy wartościowi faceci powyżej 25 roku życia też są już zajęci Szukaj młodszej

tak będzie schodził aż dojdzie do 18latek. A takie 18-20 lat to same nie wiedzą co chcą.

''Wszyscy wartościowi faceci powyżej 25 roku życia też są już zajęci'' Z tym się absolutnie nie zgodzę, mężczyźni w różnym wieku odczuwają potrzebę bycia z kimś. Ponieważ mamy dużo innych rzeczy do roboty, raz że zdobywanie wykształcenia, rozwijanie swoich pasji i chyba najistotniejsze to kariera zawodowa. Dlatego nie zawsze mamy ochotę na związki jako 20 latkowie. Z kobietami jest inaczej, waszym celem życia jest facet.

Wiesz co, juz normalnie neidobrze sie robi od Twoich postow :/ obrazasz kobiety, a to nie nasza wina, ze trafiles/trafiales na zle... Byc moze masz za duze wymagania do wygladu?

Gość kafeteryjny napierdalak
Taka prawda, wszystkie fajne babki w moim wieku są już dawno sparowane, zostały tylko same takie których nikt nie chciał ze względu na charakter. Niestety spóźniłem się, przespałem, przegapiłem i trudno, już nie znajdę. Co rusz jak spotkam jakąś miłą, sympatyczną, ładną, to zawsze ma kogoś. Pytanie do facetów, czy też podzielacie moje zdanie? Ja znam die zajebiste 30-latki.Piękne buźki, super ciała, takie nie za chude nie za grube, duże cycki, po studiach mgr. Są same bo są zbyt zajebiste żeby umawiać się z przeciętniakami.

Gość svinx
jedyna pasja dominika1000 jest kafe :D widze tu pelno jego tematow:D

Gość spoko za 10 lat z 30%
z 30% bedzie juz po rozwodzie, poczekaj troche i bedziesz mial

Gość no co ty uzywany towar
to juz nie to samo i jeszcze z balastem typu dziecko bez takich mi tu

Gość Milaaaa20
Jesteś skończonym szowinistą, może w tym tkwi problem? Myślisz że celem życia kobiety jest tylko facet? My kobiety też zdobywamy wykształcenie, rozwijamy pasje, kariere zawodową. Może przejdź na islam tam ędziesz panem i władcą dla kobiet :P

po prostu źle trafiasz Dominik jest mnóstwo kobiet w tym wieku wolnych i wartościowych

''po prostu źle trafiasz Dominik'' Właśnie w tym problem że trafiam bardzo dobrze, tylko że każda z nich jest mężatką.

Gość warszawski policjanttt
potwierdzam wszystkie dziewczyny w tym które znam sa zajęte.

Gość hghghhghhg
one chca tylko kassssssssssssssssssssssyyyyyyyyyyyyyy!, a nie milosci i dobrego fajnego zycia i zeby ktos za to wszystko placil!!!

Gość Domiś ma jakąś schizę
niedawno jęczal, że wszystkie kobiety to dziwki, a teraz widzi też porządne, ale na jego nieszczęście są pozajmowane. I chwalił się kiedyś, że kobiety na niego lecą. Okazalo się, ze Dominik to sfrustrowany samotnością stary prawik.

Gość dziewczynka z zapałkamii
Autorze są wyjątki, tylko bardzo ciężko je znaleźć. Ja takim jestem, ale niestety nie jestem przebojowa, nie mam dużo kasy i wole żyć sama dla siebie dlatego nie mam chłopaka. Jeśli znajdę kogoś wartościowego będe się z tego cieszyć, a jeśli nie będe robić swoje, podróźować, poszerzać horyzonty i po prostu będe szczęśliwa, proste

Zakładając 1001 tematów na tydzień, raz obrażających kobiety, a raz narzekających na brak zainteresowania płci pięknej autorem, to właśnie objaw problemów o podłożu emocjonalnym, które śmiało mógłbym nazwac desperacją ;)

dobrze Dzięki. Mam jedną na oku w pracy, ma 22 lata, na 99% jest sama ale jest tak samo bardzo nieśmiała jak ja. Może mi się uda jutrto na nią trafić i w końcu się odważę zagadać. A czuję jej wzrok na sobie często, nawet się uśmiecha.

Gość dfdsd
prawda jest taka ze przez nienormalne kobiety faceci siwieja, robia im sie zmarszki i czuje sie emocjonalnie wykonczeni wiec autor ma duzo racji, jesli trafi na taka wlasnie kobiete to zrobi z niego wraka, ale zyczmy mu zeby trafil na jakas madra i dobra, ale gdzie ich szukac?

dfdsd zgadzam się i ...to się tyczy tez kobiet gdy trafiają na złego faceta ... Dominik wystarczy się przełamać i spróbować, to mniej boli niż stanie w miejscu ...życzę powodzenia

Gość dfdsd
chyba ze zaswiecisz kasa na spotkaniu, fajna fura i ogolnie............to moze cos z tego byc, pamietasz trza byc realista:)

Gość no, proszę...
Na dodatek Dominik jest nieśmiały.

Gość az musialam sprawdzic czy
nie podszyw :O w takim razie te wszystkie tematy to ladna sciema prawiczku ;)