Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanilliee

poronienie ?

Polecane posty

Mam 16 lat. 4 czerwca współżyłam z chłopakiem, lecz zaraził mnie różnymi bakteriami itd. byłam u ginekologa, tydzień po współżyciu. Lekarz ciązy nie wykrył . przepisał leki itd, jest dobrze. .. Potem czekałam na okres, i wkońcu 24 sierpnia dostałam, myślałam ze to początek okresu bo była brązowa plamka, ale te brązowe plamienie trwało do 10 dni. I nie wiem co to było i czy to normalne. a wczoraj 18 września, dostałam okresu i mam mocne krwawienie, i straszny ból brzucha, nic nie dam rady robic . . Koleżanka powiedziała mi coś o poronieniu , dlatego się pytam, czy mogło do tego dojść ?

Gość debilizm
Dziecko ty się za książki zabierz,a nie za sex! Jak mogłaś poronić skoro lekarz wykluczył ciążę? Brązowe plamienie mogło być wynikiem zakażenia a nie ciąży, a to że cię boli brzuch w na początku miesiączki to całkiem normalne, podczas poronienia jest trochę inna krew i towarzyszą jej skrzepy choć nie zawsze. Zamiast pakować sie w niechcianą ciąże to lepiej dobrze sie dobrze zabezpiecz,jak cię tak tyłek pali!