Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudoniimm

Mógłbyś/mogłabyś mnie poprawić w zdaniach?

Polecane posty

Gość pseudoniimm

Moja najlepsza przyjaciółka ma na imię Alicja. Jest wysoką brunetką w moim wieku . Posiada dużo przyjaciół , jest towarzyska i przyjazna . Czasem bywa humorzasta i wredna , ale na krótko . Jest cierpliwa w stosunku do ludzi . Lubi się uczyć , w przyszłości chce być księgową . Ambicja nie pozwala jej na lenistwo , uparcie dąży do wyznaczonego celu . Nienawidzi fałszywych i samolubnych osób . Chętnie angażuje się w akcje charytatywne itp .Sądzę że plusy zdecydowanie przykrywają minusy . My best friend's name is Alice. It is high brunette at my age. It has a lot of friends, is sociable and friendly. Sometimes it happens humorzasta and nasty, but briefly. Is a patient in relation to humans. He likes to learn, wants to be in the future book. Ambition does not allow it to laziness, stubbornly committed to the objective. He hates false and selfish people. We are happy to be involved in charity events, etc. I think the pros definitely overlapping disadvantages. czy dobrze napisałam?

Gość pseudoniimm
będe wdzięczna :)

Gość mów do mnie słodko
zamiast IT musi być SHE bo ty piszesz o koleżance czyli o osobie a nie o rzeczy

Gość pseudoniimm
dziekuje ,tylko to? czy cos jeszcze?

My best friend's name is Alice. She is tall brunette my age. She has a lot of friends, she is sociable and friendly. Sometimes she is nasty, but not for long. She is patient in relation to people. She likes to learn and wants to be an accountant in the future. She is too ambitious to be lazy, she is stubborn in receiving things she wats. He hates false and selfish people. She is happy to be involved in charity events, etc. I think the pros definitely overlaps the cons.