Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pasmerka

Jakie mieszkanie kupic corce na studia?

Polecane posty

Gość Pasmerka

Myslicie, ze wystarczy kawalerka (na takie stac nas bez kredytu) czy lepiej dwupokojowe (tu musielibysmy wziac okolo 100 tys kredytu). Chodzi o nowe mieszkania, nie zadne uzywane

Gość lepsza kawalerka
jeśli jeszcze nie wiadomo, czy córka zechce wiązać przyszłość z tym wlaśnie miastem i że kiedyś zechce tam zamieszkac z mężem i dziećmi (bo zakładam, że do tego jest jej w perspektywie potrzebne duże mieszkanie).

Gość kooooollooiii
chcialam napisac tylko ze Twoja corka ma szczescie ze ma takich rodzicow jak Pani i pański mąż... ja nie mam pojecia co do zagadnienia dotyczacego Pani pytania ale chcialam tylko napisac ze fajni z Państwa rodzice pomagajac swojemu dziecku podczas studiow :)

Gość Pasmerka
Uzgodnilismy z corka, ze w zamian za mieszkanie od drugiego roku studiow bedzie sie sama utrzymywac.

Gość szczęśliwa żonaaa
podejrzewam ze zaraz znajda się tutejsi krytycy którzy będą pluć się ze córka powinna sama zarobić na mieszkanie ja tak nie uważam... mnie również rodzice kupili mieszkanie i samochód i wcale nie jestem mniej zaradna przez to, wręcz przeciwnie założyłam własną firmę i prosperuje dobrze, a zazdrośników przestrzegam przez zbytnią kąśliwością a co do tematu: uważam, że kawalerka sprawdzi się tylko na studiach, córka za jakiś czas szukałaby większego mieszkania, nieruchomość zawsze można sprzedać... chyba w dwupokojowym byłoby jej wygodniej

Gość no ale pomyslcie ze to nie
fajnie na starosc wiklac sie w kredyty

Gość maaajkaaa
ale czy ona będzie chciała po studaich tam zostać? czy nie będzie problemu ze znaleziem pracy? kawalerka jest lepsza zwłaszcza taka od 33 mk

Gość och zycieeeeeee
wieje od ciebie hmmm.......własnie chcesz sie tu pochwalic czy wyzalic? nie stac na dwa pokoje tylko jeden to kup kilkuletnie ,bedzie tańsze najgorzej jak kogos nie stac na luksusy i na siłe robi z siebie PANA

Gość kaderka
Jezeli od II roku studiow corka ma sama sie utrzymywac to chyba lepsza ta kawalerka. Czynsz mniejszy i latwiej jej bedzie pogodzic prace z nauka. Bo w koncu zawali studia i co jej po 2 pokojowym mieszkanku jak nie bezie miec wyksztalcenia. A jak skonczy studia, dostanie dobra prace to zamiana kawalerki na jakies porzadne mieskanie bedzie mozliwa.

Gość kąsliwa
A po co kupować mieszkanie ? Jak tak juz kupujemy...to moze dyplom od razu ? Taniej wyjdzie ! :)

Gość głupiutka edytka
moze lepiej dwupokojowe. na przyszlosc bedzie o wiele lepsze. a teraz moze drugi pokoj wynajac kolezance ze studiow np :)