Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do liceum idą zdolni

Do technikum idą tępaki które nie myślą o dalszej edukacji natomiast do liceum

Polecane posty

idą zdolni którzy wybiorą się na studia :) Ja jestem w 3 klasie o profilu sportowym i wybieram się po niej na Aw-f. Do technikum idą tępaki które nie chcą się dalej uczyc :)

Gość bardzo marna
prowokacja :O

To pewnie jakieś debile, a po technikum co mają? gówno, nic nie ma poza maturą i tytułem technika. Inwestujmy w ludzi wykształconych, którzy naprawde są potrzebni społeczeństwu, technika i zawodówki powinny zostac wyelminowane w szkolnictwie.

Gość miss cool
Nie ekscytować się! Durna prowokacja

Gość jhgfd
no no w licech są zdolni jakieś nowe teorie macie są tępi, leniwi, zadufani w sobie, ale z przerośnietymi ambicjami!!!!

Gość kup se mózg.........
a co po technikum nie można iść na studia, łysa pało??? kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg... kup se mózg...

Gość shazz
taa super profil sportowy, awf potem, gratulacje pustaku :D skończyłam technikum i dwa kierunki studiów i mi nie podskoczysz bezmózgowcu skończony ooo

Gość dfghjkloiuytfvbn
ja skończylem technikum fototechniczne , i spełniam sie zawodowo oraz studiuję. w tym technikum spotkalem samych ludzi z pasja, zdolnościami, wiec nie zgadzam sie z tobą kolego ,

Gość piec chleb kazdy glupi umie