Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona, smutna.,,

mam dość>!!

Polecane posty

Gość wkurzona, smutna.,,

Facet mówi nie chce związku, jestes dla mnie za dobra i takie bla bla tzn odczep sie ode mnie dziewczyno, ok ale on sie odzywał do czasu... tydzien czasu milczał.. znów go zobaczyłam na imprezie.. olałam go sobie.. bawiłam się z znajomymi... poznałam chłopaka( pewnie znajomośc tylko na raz, do niczego nie doszło , no ale tańczylismy blisko).. tamten były wszystko widział... ostatni piosenka widze, jak sie patrzy .. gdy ja zerkam on sie odwraca .. nie wiem po co to zrobiłam podeszłam do niego... powiedziałam mu, ze za nim tęsknie jak za kolegą.... zrobiłam wtedy najwiekszą głupote. na pozegnanie buziak w policzek . dostałam potem od niego sms dobra z Cb kolezanka :* .. itp ze powinien dostac po mordzie ode mnie.. i sie wypytywał o tego chłopaka co się z nim bawiłam.. to sie go pytam czy jest zazdrosny.. a on mi napisał, ze to tylko ciekawośc, ze on jest za duzym dupkiem zeby byc zazdrosnym... to mu napisałam, ze mógłby mi powiedziec, o tym jak sie poznalismy, a teraz to odczułam na własnej skórze... i co ja mam o nim myslec.. on mnie wkurza... jednoczesnie jak go zobaczyłam... to serce szybciej zaczeo bić.. chciałam , zeby był zazdrosny.. ;(

Gość wkurzona, smutna.,,
mam ;]

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5 ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNE 7 ZŁ- OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl