Kakadu_1 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 tydzień temu usunęła ciązę, była w 9 tyg. Wymusił to na niej chłopak i ją olał. A miał ją wspierać i jej pomagać, pojawiła się u niej laktacja, wyznała mi że czasami ssie swoje mleko, czy to normalne? Czytałam że to objaw typowy dla osób które straciły dzidziusia bo w ten sposób chcą żeby był dłużej z nimi. Co robić, jak jej pomóc, czy to jej nie zaszkodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laktacja po 9 tygodniach - hmm Napisano Wrzesień 19, 2010 chyba coś ci się pomyliło. Ponadto jakieś strasznie wielkie piersi musi miec, żeby je ssać :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakadu_1 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 nie pomyliło mi się ma rozm D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 tak po poronieniu, aborcji może wystąpić samoistnie laktacja ale występuje też kiedy kobieta bardzo ubolewa nad stratą dziecka. jak nie będzie robić nic z tymi piersiami, ssać, naciskać to mleko przestanie się produkować za jakiś czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiesio z łozic Napisano Wrzesień 20, 2010 niech kolezanka wodi z cycków to mleczko nastepnie zakapsluje w butelki i na wysylkowa sprzedaz znajda sie chetni i jeszcze zarobi tutaj trzeba myslec a nie pierdolic się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość whly Napisano Marzec 25, 2011 jest taki srodek lek ktory pomoze powstrzymac laktacje daj znac na whly@wp.pl wysle Ci nazwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach