Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gOchaFabud

Czerwone plamki na pleckach i nogach co to ? Pomocy !

Polecane posty

Witam ! Mam 2 letnią córeczke i zobaczyłam wczoraj 2 plamki o średnicy około 1,5 cm. lekko szorstkie i 1 na nodze taką sama. Nie mam pojecia co to jest. Pediatka jest dopiero we wtorek a ja nie mam pojecia co robic. Wlasnie wykąpalam córeczke i patrze , że kolejna plamka sie pojawila. Moze któras z was wie co to jest i jak z tym walczyc ? Prosze pomóżcie !

Gość Macie jakieś zwierzątko w domu
bo z opisu jak grzybica

Gość alergia???
Moze to tzw. liszaje? Alergia pokarmowa sie tez tak objawia. Moje dziecko dostawalo takie czerwone, szorstkie plamki jak zjadło szpinak, na ktory jest uczulone.

A swędzi Ją to? I jakiego koloru te plamki?

Może też być alergia, jadła coś nowego?

Gość trtr
Jeśli owalne i szorstkie, to ja bym obstawiała ugryzienia pająka. (Zajrzyj pod łóżko. Jest jesień i te ohydy włażą do domów.)

Plamki sa jasno czerwone-rózowe. Na nodze plamka jest gładka a te na pleckach szorstkie. Sa one na wysokości płuc 1 znikneła własnie ale pojawila sie nastepna na boku pleców :/ kurde martwi mnie to bardzo. Dziennie kąpie dziecko wietrze łozeczko i posciel i pokój i smaruje maściami i kremami do atopowej skóry. Co jeszcze mam zrobic ?

A co do jedzenia moja córka skonczyła rok jadła juz wszystko. I piła krowie mleko. Nie chorowała mi nigdy 2 razy przeszła katar tylko.