Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slomiany wdowiec;)

Chec flirtowania!

Polecane posty

Gość Brunet wieczorowa pora
Tak samo. chodz ja ostatnio czesto mam ochote.... bardzo czesto na moje nieszczescie;(

Brunet-takim wyznaniem spłoszyłbyś większą częśc kobiet;)Wyobraź sobie sytuację-idziesz ulicą,na wprost kobieta z Twoich fantazji-podchodzisz i mówisz-"zrobimy sobie dobrze?"Potraktuje jak wariata i uśmiechnie się nie zwracając większej uwagi,bądź zdzieli Cię torebką i zawoła pomocy:D...nie wiem czy znalazłbyś chętną;) Natomiast ...poznajesz ją ,gra słów,gestów,spojrzeń...itd...to chyba coś innego , ... flirtowanie ogólnie trudna sztuka

Nie no pewnie ze tak by bylo! to wynika z innej konstrukcji kobiet i mezczyzn innego wachlarza potrzeb.... Swoja droga ostatnio coraz bardzije to widze jak jestesmy rozni! To jak w tym zarcie ze kobiety do sexu potrzebuja milosci czulosci bezpieczenstwa nastroju wina ect ect a mezczyzni miejsca;) A flirtowanie oj trudna sztuka.... i baaardzo czasochlonna:)

Gość Trzy grosze33
To ja też dodam trzy grosze.... Flirtowanie to finezja...jeśli trafi sie na "godnego" przciwnika, który doskonale wkomponuje sie w nasz sposób mówienia, myślenia, wspólodczuwania. A to też sztuka.Ach - te różnice;) Tylko, że ja zazwyczaj konczę na flircie (zobowiaznaia powiedzmy;) a druga stona często sobie dopowiada dalszy ciąg, wchodzą emocje, wyznania miłosci...a ja wtdy spadam gdzie pierprz rośnie. Pójdę do piekła...ale chyba wolę;)

Gość Trzy grosze33
A wiesz jak to jest Zielona....swój zwącha swego;) To jakby cos to ja ruda jestem;)

ja brunet jak nazwa wsazuje:P wiec do zobaczenie drogie Panie w piekle;)

Gość Trzy grosze33
Brunet - zbiórka przy kotle nr 5;) I flirtujemy do omdlenia....damy radę wiecznie bez bata nad głową zwanego konsekwencje? No raczej;)

Gość Trzy grosze33
Zielona - w trójke;) Tam wszystko pasuje:)

I shall see u there jak mowia anglicy;P no ja nad swoim warsztatem tez bede musial popracowac... ale swoja droga jak bym juz mial isc do piekla to juz chcial bym miec ten powod;)

3 gr. no to my tu o flirtowaniu ja sie zale ze mam kocial w glowie a ty trojkat proponujesz ?! no wiesz?:P swoja droga czuje ze bylo by bardzo ciekawie;P szczegolnie w piekle

Gość Trzy grosze33
Ja nic nie proponuje, ja lekko insynuje;) A co się wtłoczy mądremu uczniowi do główki to tam pozostaje, kiełkuje i pecznieje;) Trzeba zadawać się z ludzmi kreatywnymi i chętnymi na poznawanie nowych doznań...ale mielismy o flircie, a nie o mojej filozofii za 3 grosze;)

A ja chetnie poslucham o twojej filozwofi;) Reasumujac dotychczasowe rozwazania flirt przyjemny ale trudny i czasochlonny:P

Gość Trzy grosze33
A ja powtórzę... Flirt musi paść na odpowiednie podloże, aby cos wnosił...i madrze trzeba go prowadzić, aby nie przecholowac za bardzo. Bo jak jedna strona sie zakocha, a druga tego nie przewidywala i nie odczuwa tego samego - wtedy jest dramat. Lubie flirtować, ale za szybko faceci kończą - zakochuja się...taka karma;) A Ty jak sadzisz? Flirtować z kazdym kto sie temu podda, czy wybierać ziarna od plew i zaszczycac swoim zainteresowaniem tylko jednostki;)

Zdecydowanie jednostki. Szkoda zycia na mase;) No widzisz ja sie z toba zgadzam flirt to flirt. Jak sa ustalone zasady od poczatku to jest ok. nie ma zakochiwania sie, rozpaczy ect. Jest dreszcz emocji adrenalina pozadanie i sex.... ale do takiego ukladu potrzeba 2 osob w zwiazkach inaczej nie ma szans... Takie moje zdanie;)

Gość Trzy grosze33
Niekoniecznie w zwiazkach.... A co jeśli i tak wkroczy zauroczenie, zakochanie...skad wiemy, ze osoba z ktorą się jest to ta jedyna? Może to właśnie osoba z którą flirtujemy jest naszą drugą połowką znalezioną nie w porę? Bo skoro zaczynamy flirt oznacza to, ze w związku aktualnym czegoś brakuje (jeśli nie brakuje - nie szukamy)...a co jeśli.....wiele pytan, temat zawiły....to nie tylko takie powierzchowne ślizganie po słowie flirt....to duzo bardziej zawiłe, czyż nie?

Gość Trzy grosze33
Oj, Tobie nie chodzi wcale o flirt ale o niezobowiazujący numerek. Sorki, ale teraz dopiero przeczytałam dokładnie Twój pierwszy wpis.

Ale zwiazku z flirtu nie zbudujesz. Od razu skazany na porazke od razu zwiazek bez zaufania a takie rzeczy nie istnieja. czy znie?;)

Gość Trzy grosze33
Z flirtu mozesz zbudować związek. Bo skoro zaczynasz flirować z kimś wybranym (to już ustaliliśmy) to znaczy, ze juz coś zaiskrzyło. Jeśli masz udany zwiazek - masz blokadę na flirt. A Tobie chodzi o zwykłe, zajebiste, niezobowiazujace bzykanko. A skad wiesz, ze to Cię nie wciagne. Ja bym nie ryzykowała. I nie myl pojeć - flirt to mistycyzm w słowie, gescie, który moze prowadzic do czegoś wiecej.....a seks to seks - wymiana płynów organicznych itd;)

No i widzisz tu wychodze roznice ze ty jestes z marsa a ja z wenus. Dla mnie jako faceta flirt jest droga do sexu a dla kobiety sposobem na to zeby lepiej sie poczuc. bardziej atrakcujna potrzebna ect.... Wiesz mi ze 90% facetow wolalby isc do lozka bez flirtowania;)

Gość Trzy grosze33
Podsumowując- Ty nie chcesz fliru, Ty chcesz do lózka....Tak? Bo związek masz uadny i nie chcesz go kończyć.

;)

Gość Trzy grosze33
A napisałeś zupełnie coś innego. Jestem sprytniejsza jak zawsze...i przenikliwie przebiegła. No to załóz nawu temat - "Chcę seksu bez zobowiazan". Krótko, tresciwie, uczciwie, czytelnie i bez podtekstów.

Gość Trzy grosze33
Sorki za literówki...ale mi niewygodnie, a nie lubie konczyc bez podsumowania tematu. I zawsze muszę mieć ostatnie slowo;)

kurcze dobra jestes;) normalnie sprawilas ze poczulem sie glupio:P co inteligentna kobieta to inteligentna kobieta;) sama przyjemnosc...

Gość Trzy grosze33
A co się nastukałam w klawiaturę. Jak dzięcioł normalnie. Ale grunt to mily, konstruktywny dialog;)

;) to moze znalazlas grunt na flirt?;P

Gość Trzy grosze33
Mało rozmowny jesteś. Już mi normalnie opuszki krwawią, a Ty odburkujesz jednym zdaniem. Nie flirtuję przez net....boję się;)