nasteczka9265 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 Około miesiąc temu ja i mój chłopak kochaliśmy się. Niestety pękła nam gumka. Ale dodam, ze biore tabletki.Prezerwatywa ogólnie potrzebna nam po to aby nie być młodymi rodzicami. Ja i mój chłopak chcemy uprawiać jak najbardziej bezpieczny seks. Okres dostałam chyba tydzień po tym zdarzeniu. I tutaj moje pytanie. Wiem dla niektórych to głupie, ale mam nadzieje, że ktos mi pomoże. Dodam że ja i mój chłopak mamy po 18 lat. Czekam na szybką odpowiedź bo sie niepokoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nat87 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 yyy...a jakie jest pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nasteczka9265 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 Przepraszam zpomniałam napisać. Czy mogę być w ciązy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolyndara 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 e tam nie jesteś ;) choć ja osobiście tabsom nie ufam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michalineczka Napisano Wrzesień 21, 2010 nie powinnaś zrób teścik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach