Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bojdolanda

Moim zdaniem zachował się jak ignorant...

Polecane posty

Gość Bojdolanda

Przez jakiś rok mam problem z rodzicami. Ciągle się kłócimy. Mają do mnie pretensje praktycznie o wszystko. Kłótnia potrafi się zacząć od tego, że wylałam sok. I automatycznie przechodzi na temat wypominania. Mówią, że wyślą mnie do szkoły specjalnej bo sprawiam problemy i się nie uczę. Oceny jak na razie: 4,4,4,3,3. problemy to: rzadko sprzątam, czasem się spóźnię do domu. Koniec. Dzisiaj były już dwie kłótnie. Pierwsza rano, druga w południe. Zaczęło się tak, że nie odzywałam się gdy mama znów zaczęła. Stwierdziła, że mam jej nie ignorować. Ale ja to robiłam tylko po to, żeby się nie wdać w kłótnie. Stwierdziła, że ona też się nie będzie odzywać. Poszłam do pokoju. A ona nagle za mną i znowu. Zamknęła mi drzwi. Ja je chciałam otworzyć, prześlizgnęłam się szparą, a ona nagle zaczęła lamentować, że jej się coś z ręką stało bo jej utknęła między klamką i oczywiście tata też przeciwko mnie. Ja nie wiedziałam, że cokolwiek jej się dzieje otwierając drzwi. Teraz jest wieczór i oczywiście z ręką nic nie jest. Jakiś mały siniak, ale jej wystarczy letkie udeżenie, bo jej skóra jest podatna na występowanie siniaków. Poszli znowu się zamknął w pokoju i poobgadywać mnie, więc się ubrałam, wzięłam książki i poszłam do chłopaka. W domu już bym się raczej już nie pouczyła. Po drodze jeszcze telefon od taty, że sobie grabie i przesadziłam i pójdę do szkoły specjalnej w końcu. Ok. Przyszłam do chłopaka opowiedziałam mu wszystko. On oglądał film ja się uczyłam. Potem zadzwonił kuzyn i się go pytał co robi, a on, że nic, że film ogląda i, że może wpaść. Trochę się zdziwiłam, bo myślałam, że posiedzimy trochę sami. Cały weekend byliśmy ze znajomymi. Posiedzieliśmy trochę, poprosiłam go, żeby mi w czymś pomógł, to i tak niechętnie się do tego zabierał. Potem przyjechał brat, że niby mają jechać do domku nad jeziorem po materace i z powrotem to wolał jechać z nim niż zostać ze mną. A zwłaszcza, że te kłótnie są od ponad roku i już czasem nie wytrzymuję psychicznie. Coraz częściej jestem smutna i zamykam się w sobie. I jeszcze się pytał kiedy się spotkamy, chociaż wie, że możliwość mamy tylko w weekendy bo za dużo nauki. Ale to co.. Co o tym myślicie? nie przesadzam?

Gość sugar_kane1
głupia dziffko spierdalaj

Gość Bojdolanda
odpisze mi ktoś normalny?

Gość sugar_kane1
wydupiaj koorvo