Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiem tego wcale

co starszym facetom podoba sie w mlodych dziewczynach typu szarej myszki?

Polecane posty

ktora nie ubiera sie wyzywajaco tylko normalnie, jest niesmiala, przecietna

Gość pa ese
starsi na takie lecą. ale musi byc zadbana i ladna i miec cos wsobie ale jednoczesnie sie nie wyrozniac

Gość dziwny jest ten świat 2010
jest naturalna, a nie popularny plastik i zazwyczaj jak jest normalnie przecietna to znaczy że ma też olej w głowie

Gość ojejaaaaa
młodosc poprostu, jędrne ciałko i taka hmmmm świezosc

ja sie sobie wydaje brzydka, i jestem bardzo niesmiala, pesze sie jak ktos zagada zamiast normalnie rozmawiac i nie rozumiem to we mnie takiego moze byc, jakis absurd normalnie

Gość shazz
a co młodym kolesiom takim 19 - 22 lata podoba się w nieco starszych dziewczynach/kobietach, tak około 30stki?? poza tym, że są już doświadczone i wszystko wiedzą w temacie seksu?? :P

Gość aniaaaa kochanaaaaaaaaa
sooossssss.............chcialam zebys mi dzisiaj wylizal pupe i mnie tez zawiodles, a ja normalna jestem, widzisz jaki ty niedobry jestes, podrywasz inne:(

a niesmiale i zakompleksione moga miec zahamowania w lozku czy oni sie z tym licza? :D

Gość a co masz romans ze starszym ?
:D

nie, ale czasem widze ich zainteresowanie soba i sie zastanawiam dlaczego ja;/ nie powiem, to fajnie sie komus podobac, ale zawsze sie zastanawiam co we mnie widza w takiej wstydliwej myszy

Gość a ile masz lat ? i czy ładna
jesteś ?

Gość hmmm cos wtym jest
bo nie jestem co prawda typową szarą myszką ,że się ubieram skromnie bardzo itd bo ubieram się czasem seksownie ,ale jestem dosć spokojna itd. wiec w pewnym sensie nią jestem. i lecą na mnie starsi faceci. a dlaczego? bo może moje rowieśniczki mają czasem fiu-bździu w głowie ,a ja przez to ,że jestem spokojniejsza to i bardziej poważna im się wydaje? sama nie wiem

20 i nie wiem czy jestem ladna, duzo osob mi mowi ze jestem ladna ale wg siebie to jestem brzydka

Gość czomczom
moze masz powazniejsza twarz, mine?

nie wiem czasem chodze z powazna mina, czasem sie lapie ze wygladam jak naburmuszona hehe

Gość no to masz odpowiedź
starsi faceci lecą na młode i ładne dziewczyny, przebojowe latają z rówieśnikami i pewnie nie spojrzały by nawet na takiego starego pryka , a takim szarym myszkom łatwiej zaimponować, poniewaz one sa szcześliwe ze ktos w ogole zwrócił na nie uwage

to ze moge podobac sie starszym to chyba nie wyklucza ze moge sie podobac i rowiesnikom, bo i im sie podobam, ale zastanawiaja mnie ci starsi

Gość nigdzie tak nie napisałem ale
tak samo nie znaczy że starszym facetom nie podobają sie przebojowe dziewczyny :O , oni po prostu liczą że poruchają młode ciała ,nie ważne czy to szarej myszki czy imprezowiczki ,juz rozumiesz ?:)

ja mam kompleksy i w ogole jstem taka ze predko nie dalabym sie poruchac, ale moze z twarzy juz tego nie wyczytaja

Gość to może wystarczy że z tobą
porozmawiają i popatrzą na ciebie, zawsze to lepiej z młoda ,miłą spokojną niz starą brzydka zrzedzacą baba,ktorą pewnie mają za żone, tak dla urozmaicenia :D