Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to był test?

test na randce

Polecane posty

Gość Czy to był test?

nie dawno poznałam super faceta. Mądry, w miarę przystojny, dojrzały i spokojny a przede wszystkim nie gada tylko o seksie. Na pierwsze 2 randki przyjechał starym zielonym lanosem. Nie lecę na auto i kasę wiec mi to obojętnie. Dzisiaj była 3 randka i przyjechał nowym volvo. Wcześniej mówił, że pracuje jako księgowy a dzisiaj się dowiedziałam, że prowadzi biuro rachunkowe. Czy wg Was to był test, żeby sprawdzić czy lecę na kasę?

Gość Baby sa glupie!!!
Ale jestes tepa. Wcale nie lecisz na kase... Jasssne. Na miejscu tego faecta kopnalbym cie w tylek.

Gość ktossss
gdyby to był test, to przyjechałby miętowym cinquecento :P

Gość Czy to był test?
Nie lecę na kasę bo można ją szybko stracić. On ma dopiero 26 lat a ja 23. W tym wieku nie każdy jest jeszcze bogaty. On zaczynał pracę zaraz po technikum i pewnie dlatego się dorobił. Nie chcę być z pijakiem i menelem ale nie oczekuje też po facecie sponsoringu.

Gość ktossss
nie zdała! bo: zapamiętała oba samochody:marki, i modele oraz potrafiła porównać ich 'wiek' , a także podświadomie dokonać porównania wartości obu samochodów, co świadczy delikatnie mówiąc o materializmie ;p jakby sam facet był świetny, to ja bym się długo musiała zastanawiać, czy na randkę jechałam samochodem czy autobusem ;p

Gość efwfwgtw
hhehe dobre;D polac jej;D

Gość Czy to był test?
Na samochodach się znam bo pracuję w firmie ubezpieczeniowej przy likwidacji szkód. Szkoda, ze oceniacie każdego własną miarą:(

Gość do ktosssss
czy ty jesteś tępy? nie widać różnicy między lanosem a volvo? lol :D nie każda dziewczyna udaje głupią i pyta co to za samochód albo co znaczy spalony. mój obecny chłopak przyjeżdżał po mnie najpierw starą mazdą a po kilku randkach bmw. zauważyłam to jak i fakt, że kupuje mi raz w tygodniu kwiaty i co sobotę chodzimy do kina. wiem jakiego żelu pod prysznic używa bo zwyczajnie lubię obserwować ludzi. czy twierdzisz, że jestem materialistką? :D

Gość och zycieeeeeee
powiem ci ze mógł sobie taki chytry test obmysleć tym bardziej ze ksiegowy ,umysł scisły matematyczny tylko po co? w moich oczach zrobił by z siebie idiote

Gość shazz
hmm, samochód zmienił, bo może miał to w planach od dłuższego czasu i akurat tak się złożyło, że kupił go już znając Ciebie. przecież nowo poznany mężczyzna nie będzie Ci opowiadał o wszystkim, co planuje kupić, prawda? tym bardziej, jeśli jest mężczyzną myślącym i wie, że motoryzacja w jakimkolwiek sensie nie jest domeną kobiet ;) a praca? jeśli zapytałaś czym się zajmuje odpowiedział zgodnie z prawdą, że jest księgowym, bo jest skoro ma własne biuro rachunkowe.

Gość ktossss
--> do ktossss poluźnij warkoczyki, znasz pojęcie cynizmu? swoją drogą, przyszło Ci do głowy, po przesiadce do bmw, że facet Cię testuje? --> do autorki obcykałaś mu samochody, on Cię przetestował z liczb - to nie test! macie po prostu zboczenie zawodowe! :D

Gość pppppp
kazda kobieta jest w pewnym stopniu materialistka. to taka natura kobiet. Kobieta ma w genach to ze potrzebuje swiadomosci ze partner jest w stanie zapewnic jej i dzieciom srodki do zycia. A w pierwszych momentach znajomosci widac to wlasnie po takich gadgetach jak samochod.

Gość hahahahahahahahahahahhahahahah
Tak facet cię sprawdza , ja zresztą robię podobnie. Wiecie jaki mam sposób na kobiety dla których ważniejsze są pieniądze niż szczera prawdziwa miłość. Na randki przyjeżdzam tą moją małą skodą. Tak skodą ! Nie przesłyszeliście się. Jeśli spotykam się z jakąś to mówię , że mieszkam z rodzicami itd. Jeśli dziewczyna się nie przestraszy (czytaj nie jest materialistką) to na którejś tam randce mówię dlaczego mieszkam z rodzicami , że buduję dom itd. Niestety prawie wszystkie spie**alają już po pierwszym albo drugim spotkaniu.

Gość Czy to był test?
Nie pytałam go pierwsza ,sam powiedział, że jest księgowym. To nie takie auto prosto z salonu tylko kilku letnie. Ale dla mnie to jak nowe bo jedyne volvo jakim podróżuje to zółto czerwone mpk. Dzisiaj sam się przyznał, że mnie trochę oszukał. Powiedział coś w stylu "Trochę Cię ściemniłem z tym ksiegowym, mam własne biuro".

Gość ktossss
i dlatego grunt to poznawać faceta, jak się jest samowystarczalnym materialnie - nie zwraca się uwagi na gadżety, ani nie przychodzą do głowy pomysły z testami :p

Gość do ktosssss
a żebyś wiedział że to mi przez głowę przeszło :D bo on jest z bogatej rodziny a ja z przeciętnej :) nie oznacza to jednak, że zaprzątałam sobie tym głowę, cieszyłam się, że mi na nią nic nie pada jesienią :D

Gość ktossss
to jak wiedziałaś, że z bogatej, to już i tak test nie mógł się udać ;)