Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia 23

czy cos z tego bedzie?pomocy

Polecane posty

Gość madzia 23

Witam was serdecznie mam okropny mętlik w głowie o tuż mój problem polega na tym ze zauroczylam sie w przyjacielu ktorego znam 4lata. opowiem od poczatku wczoraj 18wrzesnia mialam wyjsc za maz ale dwa tyg temu kiedy moj narzeczony podniusl na mnie reke i pil 3dni zrozumialam ze nie chce miec z nim nic wspolnego. aby ochlonac i chociaz troche odbic sie od problemow pojechalam na dyskoteke i zabralam na nia przyjaciolki i przyjaciela bo on wlasnie rozstal sie ze swoja dziewczyna i chcialam zeby tez ochlonal po tym wszystkim i zeby poznal jedna z moich kolezanek ale niestety ona nie przyjechala i szkoda mi bylo go wiec bawilam sie z nim cala dyskoteke potem przyjechali jego znajomi i razem z nimi pojechalismy do nich na kawe a po tem poszlismy razem spac nie musze mowic co sie wydarzylo...ale bylo codnie przez ten caly czas wspieral mnie z trudnosciami odwolania wesela widywalismy sie czesto. jest bardzo szczerymy i dobrym czlowiekiem. caly sen w tym ze ja sie zauroczylam a on mowi ze powinnismy poczekac ze tez duzo dla niego znacze ale on nie chce odrazu tworzyc zwiazku. powiem szczerze ze ja tez chyba nie jestem na to gotowa ale potrzeba bycia z nim jest wieksza najgorsze ze stwierdzil ze powinnismy dac sobie czasu i poznac sie blizej nie jako juz para ale nadal jako znajomi