Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kibes

No sleep'owcy :P

Polecane posty

Cześć Kibes! Mam zaległe papierkowe robote i próbuję nadganiać :classic_cool: A co u Ciebie? Gdzieś się podziewał tyle czasu?

Cześć fajansiarz :D🖐️ aktualnie siedzę na vencie i gadam ze znajomymi :) a załatwić musiałem parę spraw i grubo imprezowałem ;)

Gość spóźniona ona
ja nie śpię, bo czekam aż w cafe world na facebooku mi się kurczak ugotuje o.O, paranoja!! a gra nie miała mnie wciągnąć :(

nie spałem od wczoraj i jestem na wpół przytomny od 1h 😴 i troche moje odpowiedzi mogą nie mieć składu :P

No co Ty, piszesz bardzo składnie i gramatycznie :classic_cool: Ja się coraz bardziej uzależniałem od kafe, aż się uzależniłem na dobre :o

ja po woli powracam do nałogu, ale teraz idę spać bo już zasypiam na fotelu😴 Do jutra and dobranoc 🖐️😴

Gość BetiQ5105
Używaliście leku co się nazywa No Sleep? No bo szukałam komentarzy na temat tego produktu i postanowiłam Was zapytać. Może moglibyście cokolwiek opowiedzieć mi o tym leku? Warto go kupować, próbowaliście jakichś zamienników? Tu zanalazłam trochę recencji o No Sleep: http://www.listalekow.pl/no-sleep/ - myślicie, że to rzetelne informacje? Nie chciałabym się rozczarować i zmarnować bezsensownie część swojej wypłaty, dlatego mam nadzieję, że coś mi doradzicie. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.