Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotki_3

BIAŁACZKA

Polecane posty

Gość kotki_3

Witam! Czy jest tu ktoś, kto wyleczył się z białaczki? Mam w rodzinie osobę, u której niedawno stwierdzono białaczkę limfatyczną i jestem przerażona. Będę wdzięczna za wszelkie informacje.

Podobno białaczka to bzdura:P.Ale Ja polecam na wszelki wypadek bezpieczną jakąś kurację :classic_cool:.Znam sporo metod na nowotwory ale czy to na pewno jest nowotwór:O?Na początek polecam to: http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263# :classic_cool:.Natomiast jestem sceptycznie nastawiony do tzw. porad konowałów po tym jak gnój mnie wygnał z gabinetu.

Gość sorki a kto to byl
Znam sporo metod na nowotwory ale czy to na pewno jest nowotwór---nawet pieprzyk to nowotwor :O sa lagodne znamiona i sa zlosliwe narosle, ale kazda rzecz narosla jest NOWYM TWOREM :O

Gość kotki_3
To na pewno nowotwór. Chodzi o moją ciotkę, wcześniej nic jej specjalnie nie dolegało, a tu od razu białaczka.

Gość kotki_3
niczego nie łykała. Ewentualnie dym papierosowy, bo mąż pali

No to nic dziwnego:O.Trzeba tego meżusia skarcić:O.A chyba jakieś żarcie łyka:P.To może też być przez to:P.Napisz jaką ma dietę itd. bo to jest arcyważne:O.I oczywiście powinna zakończyć kontakt z syfem z petów bo marnie to widzę:O.

Gość stigma
Max znachorze od siedmiu boleści... nie doradzaj ludziom jakichś szarlatańskich metod ani nie wyszukuj z tyłka powodów zachorowania. Pewnie zaraz każesz witaminki na wzmocnienie zażywać, co?

Gość kotki_3
Nikt nie ma żadnych doświadczeń związanych z białaczką?