Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mrowcia21

pytanie do kobiet..

Polecane posty

Drogie panie,mam problem. cos dziwnego stalo sie z moim okresem,miesieczki dostalam w czwartek 9 wrzesnia,krwawienie bylo bardzo obfite,w sobote poszlam na wesele i miesiaczka caly czas trwala..musze przyznac ze wypilam spooooro..a w niedziele bylo juz czysto..zastanawiam sie czy miesiaczka mogla od tak sobie zniknac?Trwala tylko 3 dni,zawsze trwa do 4-5 dni..troche sie martwie..

Gość Genek palacz z rakiem mózgu
Kafeteria jest pełna ginekologów, jak wiadomo, więc na pewno się dowiesz.

Według mnie mogła się skończyć od stresu ja ta mam zmiana otoczenia czy stres mogą powodować takie sytuację ale nie jestem pewna czy było tak w twoim przypadku.

O, widzisz? Już pierwszy ginekolog się pojawił, czekaj dalej, pustułko.

Gość skmdnjcm ksjksc
u mnie gdy podczas miesiaczki wypije choc 1 piwo, @wstrzyma sie na 1 dzien, a jesli wypije duzo a juz to jest 3 dzien @ to raczej juz nie wroci takze bez obaw, to norma

dziekuja amelka... Fakt straesowalam sie przed tym weselem,moze powodem bylo to ze bardzo duzo bylo alko..sama nie wiem,nigdy cos takiego mi sie nie przytrafilo:(

Ja tak mam gdy wypije jakis alkohol w trakcie okresu. Zwlaszcza wodke. To dziwne prawda? Wodka powinna rozrzedzac krew, a nie prowadzic do zmniejszenia krwawienia. W kazdym razie to nic niezwyklego i mysle,ze wiele kobiet tak ma.

Gość 59874163239
Jak Wam się tak okres zatrzymuje i nie wraca przy piciu alko, to ja chyba będę chlać byleby okresu nie dostawać, albo żeby go skrócić.

GENEK -nie ginekolog,ale dziewczyna chciala porownac sie z innymi kobietami. Norma, złośliwcze.

Gość skmdnjcm ksjksc
hahah dobre, ale uwazaj bo ja kiedys mialam odrwotny skutek, krwotoki, choc moze warto sprobowac, ale to na pewno zdrowe nie jest

Bardziej zeby skrocic. To jest dobre,gdy idzie sie na impreze- wiesz,ze nie przeciekniesz;)

cerin--->wlasnie to bardzo dziwne..logicznie myslac alko powinno powodowac wieksze krwawienie..a tu taka niespodzianka..

Tak... "inne kobiety" przecież wiedzą wszystko. Zwłaszcza, że przyczyna jest dla nich jasna jak słońce. Znają Autorkę topiku i wiedzą, co jej dolega, co to może być, zbadały ją i w ogóle... nie ma to jak "inne kobiety". Rany... ten kraj naprawdę popada w ruinę, skoro takie "mądre" istoty w nim rodzą i wychowują kolejne pokolenia. Powodzenia Autorko topiku! I omijaj gabinety lekarskie szerokim łukiem! Lekarze to durnie przecież i nic nie wiedzą. Stawiaj tylko na "inne kobiety" z kafeterii! Tylko kafeteria uleczy Twoje ciało i duszę też!

Genek palacz z rakiem mózgu Kafeteria jest pełna ginekologów, jak wiadomo, więc na pewno się dowiesz. Genek palacz z rakiem mózgu O, widzisz? Już pierwszy ginekolog się pojawił, czekaj dalej, pustułko. Jak zauważyłeś tytuł brzmi: "PYTANIE DO KOBIET" więc jeśli jesteś na tyle inteligentny to nie wpieprzaj się w rozmowę jeśli nie masz nic mądrego do dodania bo dziewczyna chce się dowiedzieć czy ktoś też tak miał a nie od razu do lekarza lecieć po to jest to forum inteligencie żeby zapytać się i nie trzeba być ginekologiem bo myślę, że 90% osób na tym forum to kobiety i co za tym idzie miesiączka to temat na który mają trochę do powiedzenia!!

matkoo..zadalm tylko pytanie ..pytanie do kobiet..to forum publiczne wszyscy maja prawo pytac..A co do Lek.nie twierdze ,ze sie do niego nie wybiore...Dlaczego wszyscy nowi na Kafe ,zakladajacy jakikolwiek temat musza byc na dziendobry sprowadzani do rangi idioty i imbecyla?

Amelka, jesteś nie tylko niemądra, ale i wulgarna, przykre, bo pewnie jesteś młoda. Popracuj nad sobą, dobrze Ci to zrobi, naprawdę!

Gość Genek ma misje na kafe
:D a to tylko forum... :)

Genek--->masz swoje zdanie ,ja nie mam zamiaru sie spierac Drogie Panie---->dziekuje za odpowiedzi,mam nadzieje ,ze to nic takiego ale do lek. zapewne wybiore sie dla spokoju ducha:)

Gość zaraz tam pedofilia
genek,a co cie to jebie co? kobietki sobie pisza o ich sprawach,a ty sie wpierdalasz:( ale ci wybaczam bo rak ci juz zjadl orzeszka:D masz prawo byc idiotom!

Genek palacz z rakiem mózgu Amelka, jesteś nie tylko niemądra, ale i wulgarna, przykre, bo pewnie jesteś młoda. Popracuj nad sobą, dobrze Ci to zrobi, naprawdę! Genek ma misje na kafe a to tylko forum... masz rację to tylko forum ale jeśli ktoś zadaje pytanie a ja myślę, że mogę pomóc to dlaczego nie mogę odpisać żeby się dziewczyna nie stresowała a ty piszesz, że są ginekolodzy którzy odpiszą nie trzeba być ginekologiem żeby to wiedzieć wystarczy mieć taką sytuację w swoim życiu jak ktoś ją miał to się pewnie też zestresował że coś jest nie tak a po co ma się dziewczyna stresować. Więc jeśli nie masz nic mądrego do napisania i związanego z tematem nie komentuj tego że inni starają się pomóc! Mrowcia21 dziekuja amelko za slowo poparcia - kochana nie ma za co :*

zaraz tam pedofilia genek,a co cie to j**ie co? kobietki sobie pisza o ich sprawach,a ty sie wpie**alasz ale ci wybaczam bo rak ci juz zjadl orzeszka masz prawo byc idiotom! - w 100% popieram jak ktoś nie chce pomóc to chociaż niech nie krytykuje osób które chcą pomóc i wiedzą przy okazji co piszą