Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JOŁJOŁFOTBAL

Ekstraklasa...

Polecane posty

Gość JOŁJOŁFOTBAL

Korzystając z możliwości publikacji piszę swe parę słów o naszej ekstraklasie a raczej jej stanie obecnym. 1-Jagiellonia. Imponuje choć szwankuje.Porażka z Arką ale wciąż pierwsze miejsce i słowa trenera Probierza "walczymy o mistrzostwo.Marzenia nic nie kosztują" coraz bardziej patrząc na inne drużyny mnie przekonują. 2-Górnik. Dla mnie był to przed sezonem kandydat nr jeden do spadku a tu...wicelider(na razie).Widać,ze praca trenera Nawałki daje rezultaty i kot wie...może Górnik będzie super beniaminkiem,który zajmie wysoką lokatę. 3-GKS. Skreślani przed sezonem ze względu na osłabienia jednak nie dają ciała i pokazują,że nie nazwiska czynią drużynę. 4-Korona. Moim zdaniem drużyna,która może być decydującym punktem przeprawowym dla walczących o puchary gdyż ich sposób gry i dyspozycja są bardzo rokujące. 5-Polonia W. Dobrze zaczęli ale teraz może być gorzej i podobnie jak u "kolegów" zza miedzy prezes może za jakiś czas zacząć żałować wydanych milionów...Stabilizacja i jeszcze raz stabilizacja-to jest Polonii potrzebne! 6-Wisła. Pozbyć się 3 podstawowych obrońców a potem jeszcze ważnego defensora i chcieć walczyć o mistrzostwo.Widać władze Wisły to ludzie bardzo pozytywnie zakręceni.Polska i wspaniali fani tracą.Moim zdaniem Wisła będzie poza pucharami jeśli tak grać będzie dalej. 7-Widzew. Dobra gra beniaminka i oby tak dalej.Liga się wyrównuje i nowi zawodnicy zaczynają(Sernas,Robak)odgrywać ważne role. 8-Lech. Obojętnie czy postawią na puchary czy ligę będzie słabo.Ostatni remis z Juve wzbudził wielki podziw i ok-podziwiam tylko,że Juventus to tylko firma a nie drużyna w tym momencie.Lech cieniuje w lidze. 9-Arka. Ja będzie z nimi to się okaże.Bardzo nieprzewidywalna drużyna i z brakami kadrowymi. 10-Lechia. Jeśli Buval i ZIEŃCZUK dojdą do pełni formy i się zgrają to przy Traugutta kibice mogą mieć wiele radości. 11-Polonia B. Słaby początek ale jest coraz lepiej. 12-Ruch. niebiescy pomimo ogromnych strat personalnych grają przyzwoicie i na może nawet 10tke powinno wystarczyć. 13-Zagłębie. Wygrać ze słabą Legia to nie sztuka. Sztuką dla nich będzie się utrzymać bo mimo dobrych transferów trener nie potrafi zbudować zespołu. 14-Legia. Jeśli ktoś by to powiedział przed sezonem to nikt by nie uwierzył ale to fakty-Legia 14 w lidze.Brak słów 15-Śląsk. Tylko skuteczności brakuje i oby Tarasiewicz zdążył przed dymisją bo takiego trenera ciężko będzie zastąpić. 16-Cracovia. Wg mnie wielkie rozczarowanie. Ślusarski wracający po kontuzji,Matusiak budujący formę i Radomski,który miał trzymać obronę-myślałem,że miejsce w 7mce będzie realne ale teraz widzę,że dla Cracovii utrzymanie będzie jak mistrzostwo.