jennifer8787*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 a chuj cie to obchodzi pozatym masz poprzekrecane informacje hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lookrecja 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 Ja mam inny typ urody, dlatego 5, 10 ma u mnie Luna z Harrego Pottera, więc wiesz. :D Mąż nie kłamie. Zawsze mu się będziesz straszliwie podobać. ;) A zdjęcie jest jej, miała jeszcze kilka fajnych, np. to przy lustrze z tym WIEEEEEEEEEEELKIM dekoltem. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 tu wszystkie gotowe rozkraczyc sie bo ich faceci nie roochaja:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Facet prawd wam powie Napisano Wrzesień 19, 2010 Borederlinowa zamknij pape bo wszystkich wkurwiasz tylko:) (grzecznie pisze jeszcze do ciebie:P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2010 ide meza budzic bo zasnal buuuu:P ruchanie musi byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koneser damskich ryjcow Napisano Wrzesień 19, 2010 KTO MA FOTE ZDESPEROWANEJ ZONY!!!??? ONA JEST PIEKNA:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mowisz masz Napisano Wrzesień 20, 2010 http://yfrog.com/5hkachnaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mowisz masz Napisano Wrzesień 20, 2010 i number two http://img842.imageshack.us/i/dscn2112.jpg/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lookrecja 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 A co Ty niby masz do moich wypowiedzi? Normalnie udzielam się na forum, nikogo nie obrażam w przeciwieństwie do większości. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Facet prawd wam powie Napisano Wrzesień 20, 2010 Wiem ze nikgo nie obrazasz w przeciwienstwie do mnie ... nie potrafie tego zrozumiec ale mnie wkurwiasz.Panna idealna kurwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lookrecja 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 Nie jestem idealna, ani się za takową nie uważam. :O Jestem niedojrzałą, zdesperowaną, niestabilną emocjonalnie nastką. Po depresji i kilku próbach samobójczych z powodów o których rozmawiać nie będę, ale na pewno błahe nie były... Ledwo na prostą wychodzę, a Ty sapiesz do mnie, jeszcze z jakiegoś wyimaginowanego powodu. :O Jestem debilką i spieprzyłam mnóstwo spraw w moim życiu, ale jakoś cieszę się wszystkim i przepraszam los, za wszystkie złe czyny i myśli. ;) Kocham i cenię życie. Ot, tyle o mnie. Może w jakiejś drobnej części zrozumiesz, że bardzo się co do mnie mylisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 juz po bylo cudownie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes poryty :o Napisano Wrzesień 20, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach