Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniak jakich mało_81

jennifer zostaniesz moją kochanką?

Polecane posty

Ja mam inny typ urody, dlatego 5, 10 ma u mnie Luna z Harrego Pottera, więc wiesz. :D Mąż nie kłamie. Zawsze mu się będziesz straszliwie podobać. ;) A zdjęcie jest jej, miała jeszcze kilka fajnych, np. to przy lustrze z tym WIEEEEEEEEEEELKIM dekoltem. :P

Gość Facet prawd wam powie
Borederlinowa zamknij pape bo wszystkich wkurwiasz tylko:) (grzecznie pisze jeszcze do ciebie:P)

Gość Koneser damskich ryjcow
KTO MA FOTE ZDESPEROWANEJ ZONY!!!??? ONA JEST PIEKNA:):):)

A co Ty niby masz do moich wypowiedzi? Normalnie udzielam się na forum, nikogo nie obrażam w przeciwieństwie do większości. :O

Gość Facet prawd wam powie
Wiem ze nikgo nie obrazasz w przeciwienstwie do mnie ... nie potrafie tego zrozumiec ale mnie wkurwiasz.Panna idealna kurwa

Nie jestem idealna, ani się za takową nie uważam. :O Jestem niedojrzałą, zdesperowaną, niestabilną emocjonalnie nastką. 🖐️ Po depresji i kilku próbach samobójczych z powodów o których rozmawiać nie będę, ale na pewno błahe nie były... Ledwo na prostą wychodzę, a Ty sapiesz do mnie, jeszcze z jakiegoś wyimaginowanego powodu. :O Jestem debilką i spieprzyłam mnóstwo spraw w moim życiu, ale jakoś cieszę się wszystkim i przepraszam los, za wszystkie złe czyny i myśli. ;) Kocham i cenię życie. Ot, tyle o mnie. Może w jakiejś drobnej części zrozumiesz, że bardzo się co do mnie mylisz.

Gość jestes poryty :o