Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g3egegergerg

zycie mnie tak boli;(

Polecane posty

Gość g3egegergerg

;( mam dosyc czuje ze moje ideały umarly w nic nie wierze, nikogo nie obchodze zyje w tym swiecie a mam wrazenie ze powinnam zyc 200 lat temu w innej epoce;/ dusze sie

Gość g3egegergerg
zawsze myslałam ze liczy sie millosc, nie wyglad ze ludzie sa dobrzy ze jak bede sie uczyc i bede dobra osoba to moje zycie bedzie piekne ;/ naiwosc o wszystko trzeba walczyc facet w kazdej chwili wymieni na ładnijsza, jedrniejsza co za sens sie starac??

Gość aj lalalaaaaa
moge cie zruchac na pocieszenie

Gość Andreeea
o kurcze ..widze,ze nie jestem sama.. :( z tym,ze ja mam 18lat 3LO niedługo wejde na nową drogę ,poznaje to coraz więcej nowych ludzi ,którymi szczerze się załamuje..nie wiem jak to nazwac,ale czuje sie przy nnich taka stara.. tylko jak sobie wypije to potrafie z nimi na luzie gadac,a tak to tych głupot słuchać się nie da..:( też powinnam chyba żyć 200lat temu ..

Gość g3egegergerg
mezczyzny nie moge poznac bo jak nie szpanerzy co mysla ze kazda to dziwka i na auto poleci;/ albo totalni debile o ktorych nie chce sie słuchac i aptrzec

Gość g3egegergerg
mysle zeby pojsc do lekarza po jakies tabletki bo zycie w tej rzeczywistosci jest coraz mniej do wytrzmania dla mnie;/

Gość g3egegergerg
?

Polecam Zoloft. Osobiście biorę. Bardzo pomaga. I wierz lub nie, ale ja się Tobą obchodzę: zupełnie tak, jak każdym innym życiem na świecie. I z pewnością jest wiele takich osób, które obchodzę się wszystkimi innymi, nawet obcymi. :) Przykro mi, że jesteś taka nieszczęśliwa...