Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa@

Kiedy ból piersi ustąpi?

Polecane posty

Gość Ciekawa@

W końcu dostałam oczekiwaną @ - do tego czasu myślałam, że jestem w ciąży (testy różnie pokazywały), źle się czułam-bolały piersi itd. @ przyszła dziś, wywołana Luteiną. Kiedy ustąpi ból piersi? Nie zwracałam wcześniej na to uwagi, ale teraz bolą mnie już tak, że po prostu mnie to męczy. Ktoś wie?

Gość Ciekawa@
Podnoszę.

Gość wklej...
Co to znaczy, że testy wychodziły różnie? Wyszedł pozytywny? Bo jeśli tak, to raczej nie mógł się mylić???????

Gość Ciekawa@
wklej... To znaczy, że po godzinie lub dwóch od wykonania go pokazywało mi kreski oznaczające ciążę-ale od razu po zrobieniu nie. Te kreski były różne-najpierw cienka i blada, potem blada, potem blada i gruba. Ale w ubiegłym tygodniu, w trakcie wywoływania @ nie pokazało mi żadnej.

Gość uknino
ciekawa a Ty czytac sie nie nauczylas czy nie chcialo sie czytac ulotki od testu???? tam wyraznie jest napisane, ze po 5-10 min test nalezy wyrzucic bo moze sie zmienic wynik. idz poza tym do psychologa/psychiatry

Gość Ciekawa@
unknino nauczyłam się. Ale to może raczej Ty nie. Jak pewnie nie zauważyłaś, pytam o ból piersi, a NIE O TO, JAKA JEST INTERPRETACJA MOJEGO WYNIKU Z TESTU CIĄŻOWEGO! Więc u psychologa/psychiatry nie spotkamy się, będziesz sama-bo ja się nie wybieram.

Gość Ciekawa@
Więc jeśli ktoś wie, kiedy prawidłowo powinna ustąpić moja dolegliwość (dziś 3 dzień @, a nadal bolą :o), to proszę o wypowiedzi. Tylko darujcie sobie komentarze w stylu unknino, bo szkoda nerwów i niczego to nie wnosi.