highhope 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 Spoźnia mi sie okres.. co prawda dopeiro 2 dni ale od 4razy mam regularnie co 24/23 dni . Wiem,jestem panikara ale mam jakas dziwna zolta wydzieline o rybim zapachu. Jestem b. ostrozna , zawsze licze sobie dni pl i niepł .Zastanawiam sie czy przy zmianie prezerwatywy cos moglo przeniesc sie na dlonie. Wiem mam czekac... ale musialam to napisac , pomyslalm,ze to mi pomoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrob test po co sie denerwowac Napisano Wrzesień 20, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rilla_marilla 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 Żółta wydzielina o rybim zapachu to grzybica, albo inne świństwo a nie ciąża :o Idź do lekarza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 grzybica - słodkawy zapach rybi - raczej infekcja okres co 23/24 dni to nic normalnego a raczej zaburzenie. idź do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach