Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaazxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

co podajecie 6 miesięcznym dzieciom :)

Polecane posty

Gość onaaaaazxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

hejka mam córeczke od 4 miesiąca miałą wprowadzane kaszki deserki i obiadki ma teraz 6 miesięcy i chciałabym podawać cos nowego .malutka je czasem biszkopta raz na tydzien bo zabardzo za nimi nie przepada,flipsy i piętkę chleba raz na jakiś czas. chciałabym wprowadzić znów cos nowego ale nie bardzo wiem co.....koleżanka daje swojemu 3 miesiecznemu dziecku lizaka słyszałam ze neiwolno takiemu maluchowi ..ja kupiłam w aptece i dałam mojej co prawda dostała go raz i miała go na 2 tyg ..ale moja kuzynka mi pow ze mam niepodawać....więc niepodaje . chciałabym usłyszeć co wy dajecie swoim dzieciaczką :) moja je miejwięcej tak : 6.40- 240ml kaszki malinowej między 9-10 jest głodna i je znowu 240 ml kaszki brzoskwiniowej między 12-13 je obiadek + deserek bo jeden słoiczek to jest jej mało do tego na koniec wypija 20 ml cherbatki o 16 mleko 180 ml przekaska flips biszkopcik lb piętka chleba 17.30 herbatka 90 ml po kapieli o 19.30 wypija kaszke z dojrzałego jabłka 260 ml. i śpi do rana każdego dnia ma podobny jadłospis czasami zamieniam kaszki sypkie na gotowe z nestle w kartonikach wypija wtedy 260ml takiej kaszki marchwiowo jabłkowej...

Gość mmmmmmmmmmmmmmmkikaaaaaaaaaaaa
czy nikt tu nie ma dziecka?

Gość bla bla bla lalla
takich tematów były miliony, wpisz w wyszukiwarce dieta półroczniaka, dieta 6 miesięcy itd

tak były ale to tematu z przeszło 2 lat pozatym każdy wasz temat sie powtarza kazdy sie odnawia wiec ciekawe czemu tego nie idzie hyh

Gość bla bla bla lalla
tylko pierwszy jest2008, resta 2010 i właśnie dlatego jest tak zaśmiecone to forum, bo kazdy chce miec swój temat, jak zywic półroczniaka albo czy jestem w ciązy bo boli mnie brzuch, wyszukiwarka to jest narzędzie z którego warto korzystac

Gość bla bla bla lalla
przepraszam za literówki

spoko nic nie szkodzi wszędzie pełno wszytskiego waśnei najwiecej tego boje sie ze jestem w ciazy nierozumie takich tematów hyh....po to są testy by to sprawdzić;/