Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królik baxiooo

Gdzie kupić porządne dobre skarpety do oryginalnych butów???

Polecane posty

Gość królik baxiooo

wiem że kitowe skarpety mogą zepsuć porządne buty. Gdzie kupić dobre skarpety, czym się sugerować kupując. Zupełnie się na tym nie znam... Kupuję zazwyczaj na allegro jakieś zwykłe, ale chcę porządne, żeby skóra oddychała przez nie.

Gość ZGiordano
Adidas Nike Puma

Gość ZGiordano
Nie rozumiem ciebie.Co w Niemczech?? W polsce nie masz sklepow ww??

Gość do polski trafia towar
2 kategorii i ceny zawyżone

Gość ZGiordano
HAHAhaahahah to ze cie nie stac nie znaczy ze towar jest wadliwy... Produkty w naszych sklepach sa IDENTYCZNE jak te w NIemczech. Dorig e moze i tak , bo statystyczny kowaliski to nie bogacz..

Gość ma rodzinę w ausrtii
i sami potwierdzają ze w polsce jest gowno

Ech, nawet skarpetki są w Polsce drugiej kategorii... :-D Dajcie już spokój, takie myślenie napędza komleksy: co z zachodu, na pewno lepsze

Gość tak i ceny z kosmosu
dla polaczków :D

Gość ZGiordano
Dajcie spokoj jest lepiej, kiedys wydanie 80 zl za koszulke to byl rozboj w bialy dzien, teraz to raczej przecietna cena wrecz niska

Gość w austrii porządna koszule
mozna kupić za 5 euro tam robia często przeceny a nie jak w polcce ten sam towar na lata

Są tacy, dla których cena 30 zł za skarpetki jest niska, są tacy, dla których to rozbój w biały dzień. Ale zauważyłam pewną prawidłowość - to ci biedniejsi częściej obrażają i wyśmiewają tych lepiej usytuowanych. Dlatego po raz kolejny proszę: nie mierzcie wszystkich swoją miarą, nie wyzywajcie od idiotów.

Gość jesli ktos jest frajerem to
przepłaca

w Niemczech też ja trafiłem na 3 euro z 9 adidasa 3 pary a do kaloszy to najlepsze onuce

Gość jesli ktos jest frajerem to
mnie stać ale nie jestem głupi

Gość w polsce towar zgnije
a prawdziwej przeceny nie będzie :D

A nie wziąłeś pod uwagę, że mi np. jest wszystko jedno, czy za te nieszczęsne skarpatki zapłacę 3 zł czy 30? I nie czuję się frajerką, po prostu nie przykładam do tego wagi. Nie zbiednieję przez te 30 czy 50 zł :-O

Gość ZGiordano
Sugar Kane kasa jest dla ciebie w zyciu najwazniejsza nie? Nawet myslisz przez pryzmat kasy.

No właśnie nie jest dla mnie najważniejsza - a to dlatego, że nie muszę się martwić, czy starczy mi do pierwszego. Myślę, że pieniądze w większym stopniu determinują życie osób mniej majętnych - muszą dopasować swój tryb życia do posiadanych finansów.

Gość ojejejejjejejejej
och..och..odezwala sie opływajaca w wirtualna kase sugar kane....dziewczynko, na kafeterii to kazdy moze byc milionerem...a ty biedna cipo siedzisz cale dnie i zamulasz przy kompie bo na nic kasy nie masz...ani na wyjazdy ani na wyjcia z towarzystwem ani na basen ani kurwa na nic :D:D:D:D pisz,pisz...dawno nie bylo podobnego pajaca na kafe :D:D:D

Gość ZGiordano
To prawda , ale mi chodzi tylko o to ze pieniadze maja dla ciebie tak wielka role , ze juz nawet na anonimowym forum musisz obnosic sie majetnoscia.Nie gustowne sa takie przechwalki.Ba czytaja to ludzie ktorzy maja budzet na ubrania mniejszy niz ty na skarpetki.

Hahaha :-D Jeszcze do końca września mam wakacje, więc się lenię, bo na to zasłużyłam :-D Wyjadz wakacyjny miałam na przełamie lipca i sierpnia, a na kafe udzielam się dopiero od końca sierpnia, więc tego lenistwa to jakiś miesiąc ;-) I mylisz się - wychodzę często, ale wieczorami. A wtedy niestety najczęściej przychodzi mój debilny podszywacz. Ale to już inna historia :-) Czy ja wam w czymś szkodzę? Obrażam? Nie. Więc się odczepcie

To mam się zamknąć w piwnicy i nie kontaktować z ludźmi, bo postrzegają mnie tylko przez pryzmat pieniędzy i może im być przykro, że mają ich mniej? No chyba nie...

Gość ZGiordano
Sugar Kane pierdol sie:) Jestes glupim cipskiem(szczerze i od serca powiedziane)

Ja zawsze kupuję firmy PUMA, Nike mi się nie sprawdziły w dodatku szybko przzetarły. Puma ma świetne skarpetki, ale nie chodzi mi o te grube warchanowe tylko takie dlikatniejsze bawełniane. Są świetne.

Gość ZGiordano
Sugar Kane poprsotu wkurwiasz ludzi, nic nie poradzisz:D

Sugar_kane akurat będę Cię broniła, no bo niestety - bez pieniędzy jest się nikim. Jest to powiedzonko : "pieniądze szczęscia nie dają", ale to chyba jakiś ksiądz wypowiedział, zeby trzymać w nędzy.. kasa daje szczęście - jak ma się pieniądze, nie ma powodó do kłotni, można zapewnić sobie wakacje czy jakieś hobby, a właśnie dzięki temu jesteśmy szczęśliwi między innymi więc nie rozumiem osób, któe są tu zbulwersowane postawą sugar... ona się nie przechwala tylko pisze, ze jej to różnicy nie robi jakie kupi skarpetki, a jeśli Wam to robi różnicę napiszcie o tym, a nie, że jedziecie osobę która ma pieniądze. Mi robi różnicę za ile kupię skarpetki, bo kupiłam kiedyś za 5 zł na targu i po jednym praniu były do wyrzucenia, a firmowe są po prostu wytrzymałe:)