Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królik baxiooo

Gdzie kupić porządne dobre skarpety do oryginalnych butów???

Polecane posty

Gość ewcia

ja zawsze kupuje skarpety w sklepie internetowym www.nastopy.pl jakość i cena nie do porównania w innych sklepach . Polecam 

W dzisiejszych czasach nie można narzekać na jedno - brak wyboru w większości sklepów. Jeszcze dobrych kilka lat temu chodziłam na zakupy do galerii jednak z czasem stało się to męczące. Zobaczenie wszystkich nowości może zabrać spokojnie sobotnie popołudnie, a przecież musimy znaleźć czas na trochę odpoczynku. Z pomocą przyszedł internet i moda na robienie zakupów online. Dla mnie to było jak zbawienie bo w ciągu kilkunastu minut można było wszystko zamówić. Od tamtej pory wyrobiłam sobie pewien nawyk, mianowicie kupuję tylko produkty sprawdzonych producentów. Ostatnio dla mojego męża poszukiwałam skapretki do garnituru ze względu na zmianę jego pracy. Teraz pracuje jako przedstawiciel handlowy więc musi odpowiednio się prezentować. Dobranie odpowiedniego koloru do jego spodni i butów było nie lada wyzwaniem. Dopiero na stronie Wola - https://www.wola.pl/meskie/skarpetki-klasyczne/ udało się znaleźć coś pasującego. Wszystko ze względu na bardzo duży wybór odcieni, także sklep jak najbardziej leci do zakładki ulubione 🙂