Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała hipokrytka z miasta

Wasza ulubiona piosenka - tytuł

Polecane posty

Gość joukelolo
1) "Sperma w cipce", 2) "Wielki siusior", 3) "Cnotliwa dojrzała".

Pink floyd -wish you were here simply red - sunrise keysha cole & p.diddy - last night :P

Gość Levviatan wybrał
1) "Dupa 1", 2) "Dupa 2", 3) "Dupa 3".

1. Guns'n'Roses - November rain 2. Pink Floyd - Wish you were here 3. Antony & The Johnsons - cała płyta I am a bird now

mała hipokrytka z miasta -> jestem mężczyzną ;p ale co ciebie to tak interesuje? ;) bijacz -> to jedna z moich ulubionych ale raczej nie dałbym ją w pierwszej trójce ;p

Ja mam takich całe mnóstwo, zależy na jaki nastrój, z każdego typu;) No ale może: Likky Li - dance,dance,dance Emilana Torrini - Jungle Drum Kings of Leon - Sex on fire

Tak po prostu zaciekawiło mnie co np. taki Levviatan słucha :) A tak poważnie to czasem się zastanawiam jakie utwory inspirują innych, jakie pomagają przetrwać ciężkie chwile. Może dlatego że ja bez muzyki nie potrafię żyć i ciekawi mnie czy inni też mają jakieś delikatne odchyły na punkcie jakichś utworów. Także drogi Levviatanku nie bierz tego do siebie. :)

Na mnie bardzo działają wymienione wyżej przeze mnie piosenki. Obudzona w środku nocy potrafiłabym je wyśpiewać ;-) Również nie wyobrażam sobie życia bez muzyki. Jest wiele utworów, które mną "wstrząsają", a tu wymieniłam te najważniejsze

Gość aabcd3
goo goo dolls - iris kelly family - i can't help myself 30 seconds to mars - the kill ;)

skoro maja być 3 to - Hans Zimmer - Davy Jones - Clint Mansell - Requiem for a Dreams (orchestral version) - Halloween - If I Could Fly to bardzo ograniczona lista ale mniej więcej pokazuje jakiego typu muzykę słucham ;p

odnośnie uczuć to nigdy nie wiadomo co i kiedy kobietom odbije ;D szczególe iż masz około 18-20 lat skoro jeszcze nikomu tego nie wyznałaś ;p

Gość gtotototott
co to jest Requiem for a dreamS? nie wiecie nawet czego sluchacie czy moze ledwo podstawowke sie skonczylo?

ble myli mi się ;p fakt to jest requiem dla snu a nie snów ;) a odnośnie edukacji to mam 2 tytuły technika więc podstawówkę dość dawno temu skończyłem ;p

Gość tttttttttytyty
nie uzywa się "a" do liczby mnogiej, jeśli już to for dreams, ewentualnie for the dreams a nie "a dreams", nie ma czegos takiego. a dwa tytuly technika nie czynia z Ciebie alfy i omegi, co zreszta widac na zalaczonym obrazku, podstaw nie znasz.

tttttttttytyty -> a napisałem poprawnie bo w tytule jest a przez pomyłkę "dorzuciłem" s więc z a mi tutaj nie wyskakuj