Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anula2604

moj facet ma malego i to jest problem!!!!!!!!!!

Polecane posty

jestem znim 3 lata i nielubie sie kochac jestem oziebla moze to ta przyczyna dziewczyny napiszcie mi czy sa tabletki na paped seksualny

Gość moja drogaaaaaa
Seksu zakończonego błogim orgazmem trzeba się nauczyć, trzeba poprzez ćwiczenia wyrobić nawyk orgazmu. Wyrobienie nawyku trwa czasem kilka lat!!! Nie ma nic za darmo!!! Ale sama chęć i ćwiczenia to za mało, musisz zadbać o organizm by nagromadził energię seksualną i chciał ją rozładować poprzez seks. Zatem musisz spełnić kilka warunków: 1.odżywianie, trening rekreacyjny, higiena, nastawienie psychiczne, etc. Więcej szczegółów znajdziesz w necie pod hasłem:"fizjologia i filozofia seksu" A małością penisa Twojego mężczyzny nie przejmuj się, gdyż warunkiem wyzwolenia Twojego orgazmu nie będzie wielkość tylko długość/czas stania penisa. Poza tym łechtaczka- narząd żeński wyzwalający orgazm, mieści się parę cm poniżej górnego spojenia włonowego i wystarczy penis 2,5cm by stymulować łechtaczkę i wyzwolić orgazm.Są jeszcze inne techniki np. oral, dildo, palec, więc nie panikuj, małość penisa nie jest żadnym problemem.

Gość moja drogaaaaaa cd.
Warunki udanej miłości w małżeństwie/związku: 1.szacunek 2.podziw 3.namiętność

Gość Do Anulki2604
A może ty jesteś za duża w stosunku do twojego faceta i poprostu nie pasujecie do siebie, zatem i genitalia nie pasują. Jeśli jesteś taka jak pod linkiem: http://img402.imageshack.us/my.php?image=niezamaszyna130505gzjy6.jpg to musisz zamienić swojego małego z małym penisem faceta na faceta 150kg, wtedy i penis będzie akuratny dla twojej waginy. Odpisz czy mam rację.

Gość a co mnie to....
no man no problem wymien faceta