Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostręczające u kobiety

Małe piersi, otłuszczenie, brak talii, krótkie nogi czy małe usta? Co najgorsze?

Polecane posty

Gość Ostręczające u kobiety

Najgorsze u kobiety jest krótkie nogi, TŁUSZCZ!, małe usta - NIE SEXI ZUPEŁNIE!!! małe piersi są OK jeśli jędrne i kształtne, rozmiar B jest OK!

Gość henio543453
najgorsza jest nadwaga

Gość henio543453
jezeli dziewczyna nie ma talii , piersi , i posiada krotkie nogi to i tak lepiej niż gdyby ważyła 85 kg .

Gość czizis krajzys
Zdecydowanie małe piersi. Z nadwagą można sobie poradzić. Małe usta poprawić makijażem, aby wyglądały pełniej. Brak talii, to nie katastrofa. Natomiast piersi w rozmiarze A to porażka i tutaj pomóc może tylko operacja a i po niej takie piersi wyglądają nienaturalnie.

odpowiednie krągłości są nie jakby wyznacznikiem kobiecości i jeśli dziewczyna ich nie ma to jest wręcz aseksualna

Gość henio543453
Najwieksze wady to nadwaga . Taka laska z nadwagą często pierdzi , bo produkuje wiecej gazów od przecietnej kobiety . Wogóle wydaje sie to obrzydliwe . Byc moze brak piersi to minus , ale nie powoduje obrzydzenia ..

Gość 19nastolatek
Njgorsza jest nadwaga i krotkie nogi

Gość henio543453
laska ktora wazy 50 kg pierdzi 2 razy rzadziej niz taka ktora wazy 85 kg.. Wiecej jedzenia = wiecej gazów, wiecej smrodu , potu itd . .

Gość henio543453
poza tym ktotkich nóg nie mozna zmienić , a stracić mase można . Wiec dla mnie nadwaga to zaniedbanie .

Gość 19nastolatek
Henio ale to tez zalezy co sie jje...Jak pije tylko wode zamiast gazowanych napoi , nie wpierdala chipsow , czekoladek hujow na patyku to bedzie dobrze:P

Gość karuuusia
wg mnie odrazajace sa grubasy zaniedbane ja cale szczescie jestem sczuplutka

Gość motylek78789
najgorsza jest nadwaga i króciutkike nózki z tym sie zgodzę

Gość 19nastolatek
ZANiedbane babska tez nie maja szans.Kobieta musi idealnie wygladac w kazdej sytuacji..;p

Gość henio543453
oczywscie ze zalezy co sie je . Ale ogolnie gruby daje wiecej smrodu niz chudy .. Nie zaprzeczam ze kazdy czlowiek daje smrod .. Jacy bylibysmy gdybysmy sie nie myli . Czlowiek z natury jest smierdzacą istotą moze bardziej niz inne zwierzeta . Nieumyty kot nie jest tak obrzydliwy jak nieumyty człowiek

Gość kali abda mahalama
Kobieta bez piersi, to babochłop :o

Gość henio543453
wez chuda laske ktora nie myje sie przez rok i kota albo psa ktorzy tez nie wchodza do wody przez rok . Zaloze sie ze laska bedzie smierdziec bardziej .

Gość henio543453
ludzie to smierdziele .

Gość henio543453
wiem to zreszta po sobie :o

Gość henio543453
kiedys jezdzilem autobusem komunikacji miejskiej i tam siadała taka starsza kobieta ktora nigdy sie nie myła . Czuc bylo od niej na caly autobus

Gość Nienawidze Zwiżont
Psy kurwa tak smierdzA..

Gość 5546346
najgorszy jest brak takii - jak widze kobietę która ma małe biodra w stosunku do talli, że jest własciwie linia prosta - a widzialem takie i u szczuplych i tych przy kosci - to zastanawiam sie czy to na pewno kobieta wcięcie w talii najwazniejsze, dziewczyna przy kości o ile jest proporcjonalna (klepsydra) też wygląda sexy

Gość henio543453
wiem to zreszta po sobie podszywasz sie ?

Gość henio543453
specjalnie jezdzilem tym autobusem, bo wtedy nie bylo czuc ktore z nas smierdzi bardziej ;)

Gość wezcie sie postukajcie w te lb
co kazda z was tutaj idealna? popierdolilo was doszczętnie. pomysleliscie moze co moze czuc taka osoba co to czyta i tak wygląda? akurat nad otyloscia mozna i trzeba popracowac, ale co? taka kobieta z malymi piersiami czy ustami ma sobie isc strzelic w leb?

Gość henio543453
male piersi to nie jest wielka wada , bo taka osoba przynajmniej nie smierdzi . WAdą głowną jest nadwaga .. Moglbym chodzic z laska z piersiami rozmiaru A , ale nie moglbym chodzic z laską ktora waży 85 kg .

Gość henryka524524
a to nasza wina, ze tak wyglada? :o To wolny kraj i mozna wyrazac swoje zdanie na kazdy temat. I sorry, ale mam w dupie to czy ktos ma male cycki czy nogi jak kaczka.

Gość henio543453
małe piersi , nogi czy inne da sie ominąc i to nie jest problem , bo kazdy czlowiek ma jakies wady Nadwaga mnie obrzydza i tego nie potrafie zmienic . Wydaje mi sie ze taka 100 kg kobieta produkuje mnostwo gazów .

Gość wurdeeen
od kiedy to kobiety sa akurat od oceniania co jest seksowne dla faceta a co nie? mnie się podobają kobiety z małymi piersiami i ustami. uważam, że to jest bardzo seksy.