Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natkapietuchyert

czy moge zajść w ciąże ?

Polecane posty

Gość natkapietuchyert

jeśli kochałam się z chłopakiem bez zabezpiecznia 2 dni po okresie ? Z tym że trawało to ok 10sec, bo przestał bojąc się co może się stać.

Ania, lat 23, jej cykle są regularne, trwają 28 dni, okres trwa 4 dni. Zakładając, że uprawiała seks bez zabezpieczenia dwa dni po okresie, czyli JAK WIEMY w szóstym dniu cyklu, i zakładając, że nie nastąpią/nastąpiły żadne zaburzenia cyklu i jest on regularny, możemy wywnioskować, że Ania nie zaszła w ciążę. Basia, lat 15, miesiączkuje od roku, jej cykle nie są regularne, trwają od 22-30 dni, okres trwa od 4 do 6 dni. Zakładając, że uprawiała seks bez zabezpieczenia dwa dni po okresie, czyli w 6 lub 7 lub 8 dniu cyklu, bo NIE WIEMY ile trwał okres, i wiedząc, że jej cykle są nieregularne, możemy wywnioskować, że istnieje możliwość, że Basia zaszła w ciążę. Kasia, lat 21, jej cykle są regularne, trwają 24 dni, okres trwa 6 dni. Zakładając, że uprawiała seks bez zabezpieczenia dwa dni po okresie, czyli JAK WIEMY w ósmym dniu cyklu, i zakładając, że nie nastąpią/nastąpiły żadne zaburzenia cyklu i jest on regularny, możemy wywnioskować, że istnieje możliwość, że Kasia zaszła w ciążę. Wiem, wiem, za trudne. Ale nudziło mi się :classic_cool:

Gość magadera
haha brawo Perwersja:D a teraz ciut trudniejsze zadanie...;p Ola, lat 22, jej cykle sa nieregularne. Ostatnia miesiaczka 23.08, trwala 5 dni. Seks bez zabezpieczenia odbyl sie 13.09 (stosunek przerwany). Czy istnieje, mozliwosc, ze Ola zaszla w ciaze?? :p

Gość mammetlikwgłowie
od włozenia na 10 sekund fiua w ciaze sie nie zachodzi nawet jakby tam fiuta 2 minuty trzymał i sie nie spuscił

Odpowiedź jest banalnie prosta-to będzie ciąża bliźniacza, możemy już określić płeć-to będą dwie dziewczynki, jedna blondynka o niebieskich oczach, druga brunetka o piwnych oczach. Blondynka będzie miała na imię Guantanamera (pozdrawiam Verę :D), a brunetka Żywia :D A to wszystkich wyczytałam z fusów po porannej kawie :classic_cool:

Gość natkapietuchyert
21lat, cykle nieregularne, okres trwa do 6 dni

No niby coś zrozumiałaś, ale nie do końca. Jeśli masz nieregularne cykle to trudno stwierdzić czy możesz czy nie możesz. Inna sprawa, że po włożeniu na 10 sekund raczej w ciąży nie jesteś. Albo gumki albo śmigaj do gina po tabletki. A do gina to i tak warto pójść, żeby się skonsultować w sprawie nieregularnych cykli. Ja miałam nieregularne, co było objawem dość poważnej choroby.

Gość Les Folies
ja ci pozwalam