Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada, mamusia^^

Cuda jednak się zdarzają!

Polecane posty

Gość Ada, mamusia^^

Pewnie pomyślicie, że bujam.. nie, nie! tak bywa.. to był pierwszy taki poród w Warszawie, podobno. Urodziłam w (UWAGA!!) 40 tygodniu ciąży trojaczki. Łącznie ważyły 10 kilo. Mieli po 3300. Lilianka , Alicja i Majka. Był to cud! Takie wielgaśne trojaczki , urodzone naturalnie.. Lekarze byli zdziwieni.. Teraz byłam w ciąży z Blanką, niestety urodziłam w 35 tygodniu. Blanka była małym grubaskiem! ważyła 3700 a urodziła się miesiąc przed terminem. Nie leżała w inkubatorze.. Cuda się zdarzają! PS: Trojaczki mają po 10 lat, ja mam 31, a Blanka ma miesiąc Pozdrawiam Was!

Gość myślę, ze bujasz, ale
oglądałam w sobotę na polsat cafe program o dużych dzieciach. takich po 6-7kg. Podobno najczęściej kobiety, które źle się odżywiają w ciąży jedzą śmieciowe jedzenie i mają sporą nadwagę rodzą wielkie dzieci i potem są komplikacje przy porodzie. Ja się trochę boje bo pierwsze dziecko urodziłam niespełna 3kg, drugie niecałe 4. Ciekawe ile będzie miało trzecie.

Gość No ciekawe....................
Ja nie wierzę. Macica nie jest w stanie udźwignąć takiego ciężaru i żaden lekarz nie utrzymywał by ciąży tak długo. Napisz może jeszcze, że urodziłaś naturalnie

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
JA TEŻ NIE WIERZE.KIT KIT KIT!!!!!!

Gość No ciekawe....................
A, nie zauważyłam że już napisałaś że naturalnie rodziłaś :D :D Masz fantazje dziewczyno. Chora jesteś, że nie siedzisz na lekcjach w gimnazjum i wymyślasz bzdury w necie?

Dajcie spokój dziewczynie. Organizm ludzki to nie komputer - od każdej reguły zdarzają się wyjątki - ja tam wierzę.