Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada, mamusia^^

Czy mam zapewnić temu dziecku dom i rodzinę?

Polecane posty

Gość Ada, mamusia^^

To dziecko jest dzieckiem mojej psiapsiuły.. ona go nie chce.. codziennie ją bije, krzywdzi.. dziecko z tego powodu było 3 razy w szpitalu, ,ma 3 miesiące.. matka siedzi w wiezieniu, a jej maz nie daje rady.. leży w szpitalu, nie wiadomo czy kiedykolwiek wyzdrowieje

Gość masz dziś natchnienie
na zakładanie tematów na kafe?

Gość syrop z cebuli
sciema,dziecko 3 razy pobite i w szpitalu by nie zauważyli? wez sie lecz kobieto.

Ja bym pomogła takiej kruszynce, oczywiście nie będzie ci łatwo (mowie tu o formalnościach) ale przynajmniej spróbuj, bo jak widać czasem obce kobiety są lepsze niż rodzone matki:((

syrop z cebuli- nie czytałaś ze matka jest w wiezieniu? jak myślisz za co tam siedzi? bo chyba nie za obieranie ziemniaków.

Nie odpowiadajcie tej kobiecie bo ona z psychiatryka chyba pisze. Przed chwilą założyła temat, że urodziła trojaczki w 40 tygodniu każde po 3,5 kilo.

Gość Kafeterianka252
Autorka się bawi:)

Gość AśQu..
powiem Ci tak.. jeśli ojciec nie poradzi sobie z wychowaniem tego bobaska.. to je zabiorą.. dom dziecka, placówka opiekuńczo-wychowawcza.. nie życzę tego nikomu. byłam w DDz 2 lata.. ja to pestka. miałam 16 lat jak tam trafiłam (nie ze swojej winy), ale te dzieci.. :(. ehh.. widziałam co z nich wyrasta, ile w nich agresji po kilku latach. odeszłam z placówki 3 miesiące temu. gdybym była na Twoim miejscu, nie zawahałabym się. Jeśli jesteś gotowa na taki krok. Takie dziecko z wiekiem czasu, może pokochać Cię bardziej niż swoją matkę, lub odwrotnie. ale nie okłamuj go nigdy, powiedz o prawdziwych rodzicach.

Gość piszesz w czasie terazniejszym
ze matka codziennie ja bije - jesli jest w wiezieniu to jak ja bije ? chyba jakas prowokacja ! zreszta zebys mogla zajac sie dzieckiem rodzice dziecka musza byc pozbawieni praw rodzicielskich , dopiero wtedy moglabys starac sie o adopcje - choc to wcale nielatwa sprawa , bo trzeba spelniac pewne warunki

Gość AśQu..
niepotrzebnie się wysilałam :O..

Gość Kafeterianka252
phiii, prowokacja...

Gość przeczytalam twoje 2 topiki
i stwierdzam ze powinnas udac sie do psychologa , bo to nie dobrze jak komus takie dziwne historie przychodza do glowy