Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgjuys

pierwsze zajecia na uczelni...

Polecane posty

Gość fgjuys

Pierwsze zajecia na 1 roku mam 30 wrzesnia ale zadnych innych danych o tym dniu nie podali tylko ze na 9 i wtedy bede miala juz normalnie jakies zajecia czy to tylko takie organizacyjne spotkanie?? Jak mam sie ubrac? normalnie czy galowo?

Gość maja lidia
szczerze ... u nas na US-iu oficjalne rozpoczecia wszyscy mieli gleboko gdzies (przynajmniej na naszym roku) i w pierwszy dzien jak podawali godzine szlismy ubrani normalnie. ubierz sie "uniwersalnie" :) ladna jasna bluzeczka i ciemne spodnie, do tego jakis zakiet - bedziesz gotowa i na oficjalne otwarcie i na zajecia organizacyjne :)

a ja wlasnie 18-tego mialam 1 zajecia. napisali na stronie ze sa to z. organizacyjne ze bylam chora to nie poszlam bo pomyslałam ze dowiem sie od innch co mowili a sie okazalo ze byly wyklady :/ przed chwila dzwonilam to mi powiedzieli w jakiej jestem grupie i ze kolejne wyklady mam 2-3. tez dziwne bo uroczyste rozp jest 4. nie lapie sie jeszcze w tym wszytskim :/

Gość jeśli to normalna uczelnia
to masz normalne zajęcia w planu, oni nie marnują czasu;-) rozdania indeksów- imartykulacja czy jak to tam;-p będzie ogłoszona i wtedy na galowo, ale to tak na dniach bo pokolei na wszystkich wydziałach muszą;-)

Nom, nie musisz być na galowo - na galowo chodzi się tylko podczas sesji na egzaminy/zaliczenia. Radzę chodzić na wszystkie początkowe zajęcia, żeby się wszystkiego dobrze dowiedzieć - co i jak się zalicza, terminy egzaminów itp.