Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domi29592

Oriflame

Polecane posty

Hey. Czy któras z was dziewczyny byla/jest konsultantka w tej firmie? Opłaca się to? Opowiedzcie mi troche o tym

z tego co wiem to jakiś zysk z tego masz, ale musisz troche sie nachodzic z katalogami, no chyba, ze znajomi i rodzina beda duzo zamawiac. wiesz im wiecej ktoś u Ciebie zamowi tym wiecej zarobisz...

tylko ze trzeba placić ze swoich najpierw tak? bo potem jak kosmetyki przyjada to pieniadze zbierać? a jak ktos kasy nei ma to moze od razu kase wziasc? no wiesz...jak sie te osoby dobrze znaja...to chyba problemu nie ma nie?

Jestem w oriflame od 3 lat i zarabiam ok 100 zl na miesiac teraz zamawiam tylko dla siebie bo jest tam duzo brakow od 4 miesiecy jestem w FM GROUP, mozna o wiele wiecej zarobic, fajnie zreszta wspolpracuja te dwie firmy i w bardzo szybki sposob mozna przekonac sie o roznicy

Gość Małgorzata Biały
W razie pytań odnośnie współpracy z Oriflame służę pomocą. www.oriflame.rfv.pl GG 9052425, Malgorzata.Bialy@oriflame.biz, tel.606638894

Ja w Oriflame jestm już ok.roku i nie narzekam :) Zarobek jest. To ile zarobisz zależy od Ciebie. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej zajrzyj na moją stronę, której link jest w stopce. Jak masz jakieś pytania po prostu napisz, postaram się odpowiedzieć :) Pozdrawiam.

Ja w Oriflame jestm już ok.roku i nie narzekam :) Zarobek jest. To ile zarobisz zależy od Ciebie. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej zajrzyj na moją stronę, której link jest w stopce. Jak masz jakieś pytania po prostu napisz, postaram się odpowiedzieć :) Pozdrawiam.

Mam na imię Agnieszka. Od pewnego czasu pracuje w firmie Oriflame. Myślę, że znasz tę firmę i podejrzewam, że tak jak mi kiedyś, kojarzy Ci się tylko z kosmetykami i pracą dla młodych dziewczyn biegających z katalogiem jako konsultantki. Chciałam pokazać Ci pracę w Oriflame z innej strony, mało dostępnej dla innych ludzi. Najnowszy projekt pracy przez internet umożliwia w 70% pracę w zaciszu własnego domu. Zapraszam Cię na naszą stronę, gdzie możesz pobrać bezpłatnie multimedialne poradniki, które przybliżą Ci możliwości Oriflame oraz odkryją projekt, który został stworzony w naszym zespole. www.oriflame-klub.pl Uwaga: Przy rejestracji wpisz ten NR OSOBY POLECAJĄCEJ: 1977 dostaniesz dodatkowo kosmetyk upominek gratis!

Oriflame bez zobowiązań! Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany wstąpieniem do Klubu Oriflame, korzystaniu z 23% zniżki na kosmetyki oraz założeniem własnego biznesu proszę o kontakt. Pomogę złożyć pierwsze zamówienie, opowiem o firmie, odpowiem na Wasze wszystkie pytania, a także wyjaśnię jak budować własną grupę i na niej zarabiać :) Okolice Katowic i Zawiercia - grzegann@wp.pl ;)

Witam Tylko teraz zostając konsultantką AVON uczestniczysz w specjalnym programie "TWÓJ PEWNY START",gdzie możesz zdobyć; *Superwydłużający tusz do rzęs *Podwójny program liftingujący okolicę oczu z serii ANEW *Odżywcze masło do ciała z serii PLANET SPA *Wodę toaletową SPOTLIGHT *Zestaw na lato-japonki,zegarek,sukienka Chcesz się czegoś dowiedzieć lub zostać konsultantką AVON -NAPISZ LUB ZADZWOŃ; Tel;505293722 Mail;kamilmaliszow@onet.pl GG;34142854

Witam! Jeśli chcesz dowiedzieć sie jak wygląda praca w Oriflame napisz lub zadzwoń, a odpowiem na wszystkie Twoje pytania. Pomogę przy składaniu zamówienia. tel: 606412668 e-mail kaliope_k@o2.pl gg: 2223462