Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iksowa

Pytanie do osób rozeznanych w temacie

Polecane posty

Gość iksowa

Otóż, sprawa wygląda następująco. Zbliżają się studia, chciałabym się starać o stypendium socjalne z tytułu trudnej sytuacji materialnej/losowej, ALE wygląda to tak: w lipcu zmarła moja najdroższa i najukochańsza mamusia. nasze dochody to emerytura ojczyma. wczesniej dochody byly dzielone na 3 i dostalawaan rok temu stypendium, ale teraz dzielone sa na 2 i nie kwalifikuje sie. Te dochody ledwo starczaja na opłaty w domu, a gdzie tu wziać pieniądze na utrzymanie się w innym miescie jeszcze? Stad moje pytanie - czy istnieja sytuacje wyjatkowe, tak jak np ta, kiedy jednak moge miec nadzieje, ze stypendium zostanie mi przyznane? Czy ktoś się orientuje? Co powinnam zrobić jak przekonać, że na prawdę jest ciężko. Czasami z góry człowiek może spaść na samo dno. I choć pozory mówią co innego jest na prawdę źle. Z góry dziekuje za odpowiedzi/ podpowiedzi

Gość LUDZIE SLUCHAJCIE HAHA
nikt nie wie?

Gość gfjfjhg
a nie masz renty po mamie? kiedy zmarł ojciec mojej kuzynki właściwie kończyła ona studia i specjalnie nie broniła pracy po to żeby dostać rentę po ojcu, ale do tego jest potrzebny status ucznia/studenta

Gość iksowa
niestety sytuacja wyglada tak, ze nie bede miec, gdyz mama nie byla zarejestrowana w Polsce jako osoba pracujaca, nie przepracowala nawet roku. ;(

Gość iksowa
Ogólnie to studia są wynikiem gry na kurniku, wygrałam 5 partii z rzędu i zamarzyła mi się filologia polski.

Gość iksowa
weź podszywie głupi - ja mam poważne pytanie!!!!!!